ok..mislim da neću kliknuti na link.......
ja sam isto jučer navećer jeo kada sam vidio post, reko oću čekati da pojedem ili ne... znatiželja je ubila mačku...![]()
ok..mislim da neću kliknuti na link.......
like fire....be alive
đizs ak je to vama gadljivo ne znam kaj da kažem... pussy!!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...sad će WB o slikama sa sifilisom...![]()
Toplo se nadam ne iz svog osobnog iskustvaIzvorno postao dmi
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma daj, pa kak bi ga on mogao dobiti?![]()
pa reko sam ti da je to samo u znanstvene svrhe i da neću to na net stavljat... bez brige, liječnička tajna, dmi - my lips are sealed!Izvorno postao dmi
gog, isto vrijedi za tebe.. i btw nazovi me, imam neke dodatno uznemirujuće nalaze za tebe...![]()
Zadnji uredio whiteboy : 30-12-2004 u 20:13
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
LOLčinaIzvorno postao Gog
![]()
![]()
Mislim da se dotična bolest prije povezuje s nekim drugim otvorima, a ne s usnama. Ali, ako ti veliš...Izvorno postao whiteboy
krivo si mislio... jesi čuo onu pjesmu 'lizao si klitoris lepi mario...'? E da, toga ima i u praksi... a onda se sifilis ne povezuje s 'drugim otvorima' ...Izvorno postao BlueDevil
al mislim da smo ipak malo preveć skrenuli na stranputicu, ak netko želi predavanje iz SPB, ovo nije tema za to...
Vidim, hvališ se bogatim iskustvom.... Svaka čast!!!!!
'bate Zob ti isto ne znaš kad je too much...
Zadnji uredio whiteboy : 31-12-2004 u 13:34
Bookmarks