Ima li neko ovaj problem ,snimim video kamerom nakon snimanja ne mogu ga pokrenuti pise ovaj video se ne moze pokrenutiskidao sam razne video playere ali nista a sto je jos cudnije taj video kad prebacim na komp takodje nemogu otvoritisve moguce codece sam probao i playere ali ne ide...file je u mp4 bar tako stoji extenzija,ako snimam 720p nikako nemogu na tel play a sa vga nekako i prodje slike otvaram na mobitelu a na kompu ne ide..Nije mi jasno kao da zakljuca podatke i nakon pokusaja otvaranja prelomi ikonu slike kao da je ostecena ..Android je 2.3.4 sa zadnjim azururanjem ???
Molio bi pomoc ako je neko imao ovaj sucaj,hvala ..
EDIT:
Mala ispravka sad sam testirao znaci sve je ok dok ne podjem snimati u hd 720p..Sve dok smimam i slikam bez hd 720 p slike i vido se otvarajunormalno i na tel i na komp...Problem je sto ako imam 10 slika i videa i nakon toga ukljucim kameru da snima u 720p sve ostale stavke nakon pokusaja reproduciranja tog hd zapisa se uniste znaci ni jedna stavka vise u galeriji nije ok sve su nekako ostecene ad mogu sve da ih obrisem jer su neupotrebljive...
Da li je softwerski bug u pitanju ?

Odgovori uz citat
Bookmarks