sa cime ga odkodirat
probal sam sa Freia
al nece ni da se spoji
sa cime ga odkodirat
probal sam sa Freia
al nece ni da se spoji
Vjerojatno nemaš napravljeni Test point.
aj pojasni ak nije problemIzvorno postao Dark
![]()
jel se moze bez test pointa?-to sam naucuo negdje...
ajde malo bolje objasnite kako ste pokušali, da vidimo u čemu je štos.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nece se spojit na mob.Izvorno postao Sljaka
kaze mi da mob nije upaljen
kratko stisenem paljenje al nista
radim to na XPu a i na 98 sam probal
Znači, mob je ugašeni, a kada zatraži na kratko pritisneš crvenu slušalicu (možda i više puta, ali da se mob ne upali). Ako se i dalje ne želi spojiti onda ti treba test point. Test point je rezanje određenog voda na tiskanoj pločici mobitela. Postoji neki Java program pa ne treba Test point, ali nisam ga isprobao pa neznam da li radi.
upravo takoIzvorno postao Dark
di ima za skinut taj java program ???
Test point ti treba SAMO ako ti je verzija fw-a na mobu 11 ili visa. AKo je niza, onda ti ne treba - nesto krivo radis. Koji kabel koristis? MOras imati ili NEoriginalni serijski ili USB. NE mozes koristiti originalni siemensov serijski data kabel, osim ako nije modificiran. Vidis, ima tu vise faktora koje trebas provjeriti... Prije nego ubacis i pokrenes tu java aplikaciju, provjeri verziju fw-a. Prije upotrebe java midleta - OBAVEZNO procitati upute u txt datoteci koja dolazi u paketu s midletom. Ako imas v90 ili v91 - nisam siguran radi li midlet na tim verzijama, ali vjerojatno radi...
Midlet se zove pm55amd-bootcore patch
http://www.siemensfreaks.com/php/unlock.php
maraschino - PTICICA
znaci da je sigurno zajeb u kablu![]()
Pokreni SDS ili VisSie ili SiMoCo ili bilo koji drugi program za komunikaciju kompa i mobitela i ako ti onda prepoznaje mob imaš orginalni serijski kabel koji treba modificirat. shema je na http://public.globalnet.hr/~amarakov/trikovi.html
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da imam orginalniIzvorno postao Sljaka
javim dal sam uspjel
sljaka, ti ce programi prepozanti mob i sa neoriginalnim kabelom...
maraschino - PTICICA
Točno, ali ako je orginalni najčešće ga neće Freia i sl. prepoznat. Tako da je to u velikom broju slučaja pokazatelj da je kabel orginalan. Obrnuta logika, ali pali.Izvorno postao 3aTmr
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...bolje ti je onda kupiti neorginalni nego se zezati a ne znati šta se radi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
to ce frend kaj se kuzi napravitIzvorno postao Eminem
![]()
Bookmarks