Ti brate blebećeš toliko da nije u tebi. Prvo pitaš zašto mora rootat telefon ako želi instalirat aplikaciju, a onda pojašnjavaš da određene aplikacije trebaju root za rad. Nije mi jasno što si htio zapravo reći?
Stock 2.3.x
Oxygen
MIUI
CM7
Vanilla
Gingermod
Darky
Hyperdroid
CheckROM RevoHD
Turkbey
Omega ROM
Slim ICS
Ti brate blebećeš toliko da nije u tebi. Prvo pitaš zašto mora rootat telefon ako želi instalirat aplikaciju, a onda pojašnjavaš da određene aplikacije trebaju root za rad. Nije mi jasno što si htio zapravo reći?
Zato jer tvoj post kojem sam se obratio si rekao posve kontradiktorne stvari.
Zaključak: za korištenje Nova Launchera treba root, kupio ti aplikaciju na marketu ili ju skinuo s blackmarta ili nekog drugog izvora.a tko želi drugačije sučelje mora rootat mobitel i preko black marta instalirati neki ICS launcher tipa Nova Launcher ili drugi koji se inače plaća ili ako neće radit root, kupi ih na marketu i to je to.
Zašto sam ono pitao? Zato jer koliko vidim misliš da je root potreban zbog toga jer skidaš aplikacije s blackmarta a ne kupuješ ih.
Za widgete treba(za sve efekte)
U opisu aplikacije:
https://play.google.com/store/apps/d...=search_resultPermissions:
Root/Superuser: Widgets-in-drawer with previews is require Root due to Android framework limitations. Widgets will be displays in a list like Android 2.x if root is unavailable or denied.
INTERNET/ACCESS_NETWORK_STATE/ACCESS_WIFI_STATE: Optional & Anonymous error/usage reporting.
Bookmarks