Ne, jedini prepaid operator koji nudi izbor broja je bonbon. Ono što možeš napraviti je kupiti bonbon karticu, izabrati broj i prenijeti ga u tomato.
Dakle, zanima me može li se broj u Tomato mreži ikako osobno izabrati; u prepaidu ili postpaidu? Ne radi se o nekom xxxxyyy broju, već set brojeva koji samo meni nešto znače. Također bih napomenuo da me ne zanimaju odgovori poput "Idi od kioska do kioska i ako je prodavačica kojim slučajem dobra osoba (???), pitaj da biraš broj među ponuđenim paketima". To mi nema smisla, jer se radi o specifičnom broju po želji. Ako je netko imao iskustva s ovakvim nečime, slobodno podijelite![]()
Ne, jedini prepaid operator koji nudi izbor broja je bonbon. Ono što možeš napraviti je kupiti bonbon karticu, izabrati broj i prenijeti ga u tomato.
Hvala na odgovoru! Koliko sam upoznat s time, bonbon nudi vlastiti broj u formi 097/7xxxxxx?
Da. Samo obrati pažnju da bonbon nudi izbor brojeva već dosta dugo, pa su svi "lijepi" (npr. iste znamenke, znamenke u nizu,...) brojevi već odavno zauzeti. Ali ako je riječ o broju koji samo tebi nešto znači (npr. datum rođenja), to bi moglo proći.
Bookmarks