Izvorno postao
miha013
Ima tu nekakva ekonomska računica, ali u oba slučaja puno novca ide u džepove T-mobilea. Npr. bolje ti je kada budeš formirao obitelj za 6mj, uzeti Obitelj+L, i kao člana ubaciti neki broj iz druge mreže i dobiti bar 12mj popusta na tog člana(ako se bude moglo). Ja mislim da će kad tad doći promocija 24mj pa je onda puno bolja situacija. Ali u svakom slučaju još 4mj nemaš nikakvih mogućnosti, a bolje ti je ne smišljati kombinacije 4mj unaprijed jer se svašta može promijeniti.
Evo npr. moje računice:
Imao obitelj L pod ugovorom još 6mj, ubacio člana koji mi je osigurao -50% na 24mj. Zatim uzeo S3 za 8kn u Total+XXL uz prijelaz sa simpe, platio 80+5*310kn+98kn=1728kn i ubacio taj broj u obitelj. U međuvremenu sam uzeo jednu Xperiu P za 198kn na nositelja obitelji, a jedan od članova prebacio na vip da bude spreman za neku novu buduću promociju.
Svoju obitelj sam do ove godine plaćao 180kn, a od ove godine 165kn(r.f. s 10kn pala na 5kn). Popust mi vrijedi do svibnja 2014. Jel ti sad jasno zašto mislim da nisi u baš nekoj bajnoj situaciji, i zašto mi se tvoja kombinacija ne čini ništa specijalno?
Svaki S3 ćeš platiti(ako napraviš ovu kombinaciju) 4263kn, a ja svoga 1728+18*55kn= 2718kn, naravno računajući pretplatu.
Bilo je promjena Total => Total Plus tarife, možda bude još nešto slično.
Bookmarks