Situacija je sljedeća, pošto je opet aktivna promocija -50% za prelazak broja ( a prošlu nisam stigao iskoristiti... )...
Trenutno imam Extra Total L tarifu od 1.mjeseca ove godine - i ostvarujem 50% popusta na mjesečnu naknadu jer sam taj broj prebacio iz Tele2.
Cura ima još uvijek broj na pretplati u Tele2.
Sad gledam koju kombinaciju napraviti da nju prebacim na T-mobile, zajedno imamo Extra Obitelj+ L tarifu i da ona ubode jeftinije mobitel - s tim da je bitno da imamo 50% popusta na mjesečnu naknadu na tarifu.
Malo sam se zapetljao u kombinacijama
a) Ja napravim Obitelj+ L kao nositelj i prebacuje mi se 50% popust, a nju ubacim kao člana. Popust nam teče još 15 mjeseci koliko je meni ostalo ugovorne obaveze cca. Ona mobitel uzima kao član na toj obitelj tarifi? - ovdje je plus jer nam ostaje još 15mjeseci popusta...ali minus jer ju skuplje ispadne mobitel jer ga uzima kao član na obitelj.
b) Ona prelazi na T-mobile u Extra Total+L tarifu, ostvaruje 50% popusta zbog prelaska, uzima mobitel kao pojedinačni korisnik i ostvaruje veći popust. Odmah drugi dan radi Obitelj+ L kao nositelj i prebacuje se njenih 50% popusta na pretplatu, a mene ubacuje kao člana (ja ovdje gubim 50%, ali nebitno ako nam teče njenih 50%). Ovdje je plus jer dobije dosta jeftiniji mobitel kao pojedinačni korisnik, a minus je da nam teče samo 12 mjeseci popusta...
Jesam dobro shvatio i jel to uopće sada izvedivo?...
Znači još jednom ukratko - Ja na Extra Total L s 50% popusta još 15mjeseci, ona na Tele2. Cilj - Zajedno u Extra Obitelj+ L , ali s 50% popusta (znači plaćamo mjesečno tarifu od 300, 150kn)... i ona kupuje mobitel dosta jeftinije... Igramo igru samo s dva broja... i koji su točno koraci bitni za sve to...
Ak se nekom da odgovoriti i pomoći, hvala![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks