shvaćam da se ne zna hoće li akcije -50% biti u 7. mjesecu, zato sam i pitao mogu li se mijenjati nositelji unutar tarife obitelj.
Nisam čekao zadnji mjesec svojevoljno - ja bi produžio već u travnju, međutim (kao što uostalom i znate) t-mobile je ukinuo produljenje ugovora prije isteka. Također, iako sam potpisao oko 25.5.2010., u evidenciji t-mobilea se vodi da mi ugovor završava 3.6., tako da nisam mogao produžiti niti u svibnju. Zato sam u svibnju prešao na total XL i otvorio pretplatu kod drugog operatera.
Plan je bio uzeti htc X one na total XL i postati nositelj obitelji XL (uključiti broj sa druge pretplate i ženu koja ima OTPO još 8 mjeseci) u drugoj polovici mjeseca, što očito sada nije više moguće. Tako da sada razmišljam i premišljam postoji li neki način na koji uzeti One X i 50% popusta na obitelj. Jer razlika u cijeni uređaja je nemala, 1400kn.
Ali izgleda da mi je jedina opcija otvoriti obitelj L sa 095 brojem kao nositeljem i uzeti galaxy S advance za 1000 kn, svoj extra priključak uključiti u obitelj bez ugovorne obveze...

znači dobro su mi rekli...

Bookmarks