Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1283

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Bodovi
    17.669
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.669, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako , jednostavno, puno razgovora. Unutar obitelji su tri broja, od kojih se jedan koristi i u poslu.
    Pa su svojevremeno uveli obračunsku jedinicu minutu , a ne sec, pa su uveli naplatu za uspostavljanje poziva.
    A uz sve to veza , u zadnjih 2-3 godine, puca svako malo. Nevjerojatno , ali to je počelo baš od kad su uveli promjene u obračunskoj jedinici i naplati uključivanja.
    motorola user

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao motorola user Pregledaj post
    ...računi su zadnjih nekoliko godina od 600-1000 kn...
    = Citat = Izvorno postao motorola user Pregledaj post
    puno razgovora. Unutar obitelji su tri broja
    Pa su svojevremeno uveli obračunsku jedinicu minutu , a ne sec, pa su uveli naplatu za uspostavljanje poziva
    Ako već nisi, predji u obitelj XXL (neograničen broj besplatnih minuta razgovora prema t-mobile korisnicima i svim fiksnim brojevima te 1000 min prema ostalim mrežama) uključi i 4.clana, prijenos iz druge mreže koji ti donosi -50% na pretplatu, a s akumuliranim t-club bodovima umanjuj si potrošnju izvan tarife. Tako radim ja. Rezultat je sljedeći:
    Tarifa obitelj XXL =508kn -50%=254kn +40kn r.f.=294kn + usluge koje se ne mogu umanjiti zamjenom bodova (premium SMS, parking,...) = 300,01 kn/mj
    Tebi bi taj iznos donio novih 900 bodova sto će ti umanjiti idući račun za 31,25 kn, a to je 125 besplatnih uspostava poziva

To si mogao izvesti od 25.7.2011. Zašto si plaćao 600-1000kn/mj, to samo ti znaš.
    Nisi valjda trošio vrijeme na izracun koliko bi ti naplatili da je ostao impuls kao obracunska jedinica, a da uspostavu poziva nisu nikad uveli?
    Zadnji uredio ispravljach : 28-04-2012 u 03:39

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Bodovi
    17.669
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    To si mogao izvesti od 25.7.2011. Zašto si plaćao 600-1000kn/mj, to samo ti znaš.
    Nisi valjda trošio vrijeme na izracun koliko bi ti naplatili da je ostao impuls kao obracunska jedinica, a da uspostavu poziva nisu nikad uveli?
    Sve ja to znam i nije mi potrebna veća tarifa od XL jer je i u njoj unutar tmobile neograničeno i 600min prema ostalim mrežama, što je dostatno. Račun dižu uspostave poziva kojih imam dosta. Uz to i veza misteriozno zdnjih par godina puca češće nego inaće.
    To sa otvaranjem broja kod drugog operatera , pa prebacivanjem, pa bacanjem soli preko ramena za puni mjesec mi je tlaka i ne da mi se.
    Kako sam i poćeo prije par postova , zanima me samo problematika sa prijevremenim produljenjem ugovora i koji su to kriteriji koje moram zadovoljit da mi to dozvole.
    motorola user

Slične teme

1. MAX ADSL- zasnivanje pretplatnićkog odnosa
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-05-2010, 15:20
  2. Produzenje lijecnickog
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-05-2008, 22:37

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove