http://www.gsmarena.com/zte_racer_ii-4290.php
Vip komplet 699kn
Webshop 599kn
Volio bih vase komentare,ukoliko itko ima ovaj mobitel,planiram da ga kupim!
http://www.gsmarena.com/zte_racer_ii-4290.php
Vip komplet 699kn
Webshop 599kn
Volio bih vase komentare,ukoliko itko ima ovaj mobitel,planiram da ga kupim!
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Nemam Racer, ali imam gotovo identičan uređaj, Huawei U8150.
Uglavnom sam zadovoljan, sve super šljaka, naravno ne očekuj brzinu i performanse jednog SGS2. Mislim da bolji mobitel jednom prosječnom korisniku ni ne treba.
Racer bi od mog U8150 čak trebao biti i nešto fluidniji i brži pošto ima više RAM-a, 512 naprama 256.
Narucio preko web shopa,eh sad cekam kraj tjedna da stigne pa cemo onda vidjeti!
taman ga jucer kupila..za sad je super![]()
Ljudi pomagajte!!! Kako sinhronizirati Vip Racer uređaj sa PC-em?? Pokušavam prebaciti muziku sa kompa na mob, ali komp ne prepoznaje mob!
ne moze se rutovati, niti ga prepoznaje windows
mob je stigao.najvise sam razocaran slabim zvucnikom,na mobu i slusalicama.a drugo,tipkovnica android me zivcira,nemam zivaca tipkat full qerty tipkovnicu na touch u vodoravnom i okomitom polozaju,skinio sam neku go keyboard,ona ima tipkovnicu sa 3 slova u 1 kockici,imate li preporuku za jos neku takvu.ali i u njoj imam problem'kad udjem u poruku pisat,uvijek mi je ukljucen t9 pa ga moram iskljucivat,a neam u postavkama nigdje da to za stalno iskljucit.ovo mi je prvi android,odma sam sjebo,ostavio ukljucen net prijenos podataka pa mi pojelo 65 kn sa racuna
u srbiju dosao i ne moze se rutovati, niti ga prepoznaje windows, nema neku dobru podrsku. ne moze da se otkljuca i ima bag u softveru.
Moj prethodni mobitel je bio brz i touch screen, jeli ovaj mobitel brz dovoljno da bi mogao igrati ikakve igrice?
A koji prethodni uređaj si imao? koji proizvođač, model?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja imam racer ii poslao sam ga na jamstvo jer je štekao i zagrijavao se mobitel je tak tak.
prije sam imao htc wildfire pa mi ga je netko ukrao u busu ali na odnosu na racer ii htc wildfire je bio bolji.
Bookmarks