TM Extra total L s 50% popusta radi prijenosa druge pretplate / smart 200
mjesečna članarina 125 umjesto 250 kn / također 125 umjesto 200
dobivam 450 minuta prema bilo kome u hr / teletina mi daje 1000
250 SMS-ova / 200
1 GB (kasnije spora veza) / 1,5 GB
plaćam još
uspostavu poziva 0,25 / 0,29
sms 0,39 / 0,29
poziv minuta 0,99 / 0,99
u TM dobijem samsung glxy S+ za 8 kn
u teletini bi ga trebao platiti 2200 kn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taman si postao dok sam ja pisao post pa ga nisam uočio ranije. Hvala na uključenju
Da budem iskren, ne znam. Vjerujem da je obračunska jedinica bila 15 sekundi.
budem. VIP prepaid se troši 60kn mjesečno na besplatne pozive prema vipu (imamo 2 vip broja s kojima se puno priča) i ostatak na uspostave poziva te kombiniranje s pretplatom kad je paket ispucan.
za pretplatu trenutno ne znam, javim do sutra navečer
EDIT:
SMS (0,64,69) P=44
uspostave poziva (86,103, 121) P=103
minuta (148, 173, 211) P=177
internet 0
tele mi je to prikazao na računu kojeg sam platio, tako da vjerujem da je to točno. ili?
Savršeno je to što košta 8kn. :-D Ako pogledaš što sam napisao da tražim, Android je, ima zadovoljavajući fotoaparat, odgovarajuću rezoluciju ekrana, jedino nije QWERTY.
Stvarno bi volio QWERTY, što bi mi u korištenju mobitela došlo puno više do izražaja nego ima li mobitel 1GHz ili 1,4GHz i je li 8GB ili 64GB hard kad mi je oboje zadovoljavajuće.
Da pitam tvoje mišljenje S+ ili nokia E7? Za iste novce bi mi to recimo bila velika dilema.
Nokia je također smart (iako symbian), ima qwerty, koristio sam ju 10 dana i odlična mi je, ali u odnosu na samsung ima manju rezoluciju (opet, 360x640 nije puno nepreglednije od 480x800) iako identičnu veličinu ekrana (4 inča), slabiji procesor (koliko je to u radu primjetljivo?), više harda, manje rama i roma,
kod wifija je razlika što samsung osim (Wi-Fi 802.11 b/g/n) ima i (DLNA, Wi-Fi hotspot) a da budem iskren, ni ne znam koju mi to prednost donosi
fotoaparat je nominalno bolji nokijin (8mp naprama 5mp), iako je pitanje kvalitete fotke različito od obične pikselaže (kvaliteta autofokusa i zrnatih fotki, fotke pri slaboj svjetlosti, širina objektiva, ...), a kvalitetniji video bi mogao biti samsungov (30fps naprama 25 fps)
U konačnici, u statistici je navedena cijela hrpa nebitnih stvari, dok ono o čemu ovisi zadovoljstvo korištenja mobitela ne piše. I može samsung biti po svemu duplo bolji (npr da gledam S2 a ne S+), možda bi bilo veće zadovoljstvo koristiti Nokiu (i često koristiti njen qwerty) iako bi S2 koristio cijelu hrpu funkcija koje mi nisu bitne.
Odgovor na tvoje pitanje za mobitele:
Kad bi mogao doplatiti 300-400 kn za jedan od navedenih, vjerojatno bi to napravio. Ovako, za toliku razliku u novcu baš i nemam o čemu razmišljati. Ali ako zaključim da mi treba jači paket, pa dobijem bolji mob za ovako simboličan iznos, nemam ništa protiv.

Odgovori uz citat
Bookmarks