Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Threaded View

Svježe registriran Postignuća:
    3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2011
    Bodovi
    751
    Nivo
    6
    Bodovi: 751, Nivo: 6
    Bodovi: 751, Nivo: 6
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TM Extra total L s 50% popusta radi prijenosa druge pretplate / smart 200
    mjesečna članarina 125 umjesto 250 kn / također 125 umjesto 200

dobivam 450 minuta prema bilo kome u hr / teletina mi daje 1000
    250 SMS-ova / 200
    1 GB (kasnije spora veza) / 1,5 GB
    plaćam još
    uspostavu poziva 0,25 / 0,29
    sms 0,39 / 0,29
    poziv minuta 0,99 / 0,99

u TM dobijem samsung glxy S+ za 8 kn
    u teletini bi ga trebao platiti 2200 kn

Taman si postao dok sam ja pisao post pa ga nisam uočio ranije. Hvala na uključenju

= Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    Kako je obračunato tih 430 min?
    a) poziv od 10 sec + poziv od 10 sec = 20 sec poziva
    b) poziv od 10 sec + poziv od 10 sec = 2 min poziva
    Da budem iskren, ne znam. Vjerujem da je obračunska jedinica bila 15 sekundi.

Na koje usluge ti žena potroši te novce: ? minute, ? sms, ? internet, ?nešto treće
    To mi treba radi odabira grupne tarife

Provjeri pa javi
    budem. VIP prepaid se troši 60kn mjesečno na besplatne pozive prema vipu (imamo 2 vip broja s kojima se puno priča) i ostatak na uspostave poziva te kombiniranje s pretplatom kad je paket ispucan.

za pretplatu trenutno ne znam, javim do sutra navečer

EDIT:
    SMS (0,64,69) P=44
    uspostave poziva (86,103, 121) P=103
    minuta (148, 173, 211) P=177
    internet 0

nemoj tako racunati. ako ti je tele2 prikazao da radis 430 min/mj to znaci = 600-800 min/mjesecno.
    istina, pise 430 min, ali kad bi to napravio u extra L naplatili bi ti 200 do 400 kn vise iznad tarife. npr. imam clana obitelji na toj tarifi koji svaki mjesec napravi ~200 min, a oko 25. u mjesecu mu jave sms-om da je potrosio 90 posto od besplatnih 450 min. kako? 450 poziva mjesecno (15 na dan) od po 30 sec oni prikazuju kao ukupno 225 min u prikazu potrosnje, a obracunaju i naplacuju kao 450 min (1 min = obracunska jedinica). nemoj se zeznuti i uzeti extra L pa placati preplatu kao da si na extra XXL. ja sam se jedan mjesec iznervirao takvim obracunima pa sam isao zbrajati sekunde razgovora. ispalo je bas kako sam napisao = 450 poziva po 1 min = 450 min, a razgovarao je svega 200 minuta (30 sec+20 sec+40sec...)
    tele mi je to prikazao na računu kojeg sam platio, tako da vjerujem da je to točno. ili?

???
    nema fizičku QWERTY tipkovnicu i nije Savršeni kao mobiteli: Motorola Milestone 2,3 , HTC desire Z , SE Xperia Pro
    jel ti to nas zezas?
    Savršeno je to što košta 8kn. :-D Ako pogledaš što sam napisao da tražim, Android je, ima zadovoljavajući fotoaparat, odgovarajuću rezoluciju ekrana, jedino nije QWERTY.
    Stvarno bi volio QWERTY, što bi mi u korištenju mobitela došlo puno više do izražaja nego ima li mobitel 1GHz ili 1,4GHz i je li 8GB ili 64GB hard kad mi je oboje zadovoljavajuće.

Da pitam tvoje mišljenje S+ ili nokia E7? Za iste novce bi mi to recimo bila velika dilema.
    Nokia je također smart (iako symbian), ima qwerty, koristio sam ju 10 dana i odlična mi je, ali u odnosu na samsung ima manju rezoluciju (opet, 360x640 nije puno nepreglednije od 480x800) iako identičnu veličinu ekrana (4 inča), slabiji procesor (koliko je to u radu primjetljivo?), više harda, manje rama i roma,
    kod wifija je razlika što samsung osim (Wi-Fi 802.11 b/g/n) ima i (DLNA, Wi-Fi hotspot) a da budem iskren, ni ne znam koju mi to prednost donosi

fotoaparat je nominalno bolji nokijin (8mp naprama 5mp), iako je pitanje kvalitete fotke različito od obične pikselaže (kvaliteta autofokusa i zrnatih fotki, fotke pri slaboj svjetlosti, širina objektiva, ...), a kvalitetniji video bi mogao biti samsungov (30fps naprama 25 fps)

U konačnici, u statistici je navedena cijela hrpa nebitnih stvari, dok ono o čemu ovisi zadovoljstvo korištenja mobitela ne piše. I može samsung biti po svemu duplo bolji (npr da gledam S2 a ne S+), možda bi bilo veće zadovoljstvo koristiti Nokiu (i često koristiti njen qwerty) iako bi S2 koristio cijelu hrpu funkcija koje mi nisu bitne.

Odgovor na tvoje pitanje za mobitele:
    Kad bi mogao doplatiti 300-400 kn za jedan od navedenih, vjerojatno bi to napravio. Ovako, za toliku razliku u novcu baš i nemam o čemu razmišljati. Ali ako zaključim da mi treba jači paket, pa dobijem bolji mob za ovako simboličan iznos, nemam ništa protiv.
    Zadnji uredio Inovator : 16-12-2011 u 01:10

Slične teme

1. Koju grafičku karticu za Abit IS7-E uzeti?
    By Vivaldi in forum Stolna računala
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-04-2010, 23:49
  2. koju uzeti N95 ili N95 8gb
    By X-FusIOn in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 09-10-2008, 18:56
  3. dali mi se isplati uzeti koju od opcija t-mobile
    By djruby in forum T - Mobile
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 19-02-2007, 20:28
  4. Flash memorijske kartice koju uzeti