Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Threaded View

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2011
    Bodovi
    934
    Nivo
    6
    Bodovi: 934, Nivo: 6
    Bodovi: 934, Nivo: 6
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na mišljenju ma znam da kad kupiš mlijeko da ga nećeš vratit, al mlijeko košta 5 kn a ovo 2000kn, pa i nema neke veze ako ode 5 kn al 2000 Imam konkretno iskustvo kad sam živio u Njemačkoj, svaki uređaj, svaki proizvod koji se tiče elektronike možeš vratit u najmanjem zakonskom roku od 15 dana pa sve do mjesec dana. Htjeo da vidim da li ima tko kakva iskustva oko toga, jer ipak, nisam tip koji voli bacat novac, al izgleda da sam ga uspjeo bacit... Tražio sam po netu, po forumima i nisam uspjeo ništa nać o tome, pa bih volio da postoji i neki topic na kojem bi se podijelila iskustva o ovoj temi, popravcima, al konkretnije povrat novca, jer smatram da nisam izdvojen slučaj i da postoji još ljudi koji nisu zadovoljni svojim mobilnim uređajima. Mislim, ok je ako ti se mobitel isprazni ako ga intenzivnije koristiš, al da traje samo jedan dan iako ga ne koristiš stvarno nije ok. Ja sam prvo htjeo kupit onaj prvi Neo, ali ga nažalost nisu imali više u ponudi. Dakle, ako poznajete ikoga tko razmišlja o kupnji ovog mobitela, molim vas da ga odgovorite od kupnje jer se neće baš usrećit, a ako netko ima tko ga je vec kupio neka podijeli iskustva!

= Citat = Izvorno postao fico45 Pregledaj post
    Evo nisam do kraja procitao, ali kolko ja znam, kad nekaj Kupis mlijeko, nebus ga vraćao zato se treba informirati prije kupnje mobitela, kak i kaj, pa odlučiti. Mozda se ipak i može, ali ja mislim da je ovak.
    I da, informirao sam se o tom mobitelu duže vrijeme, ali sam ipak nasjeo...dakle, ako poznaješ nekoga tko želi kupit taj mob, upozori ga na ovaj problem koji ja imam!
    Zadnji uredio ravilov : 15-12-2011 u 18:02 Razlog: postoji gumb Uredi Post

Slične teme

1. Prijenos prepaid broja i kune koje ostanu na racunu [povrat novca]
    By 10aLEX in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 18-11-2012, 02:10
  2. povrat novca nakon deaktivacije broja
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 28-12-2009, 18:34
  3. Koliko biste novca dali za mobitel?
    By shadowthrone in forum Općenito