Kad naručiš molim te napisi...
Ma bravo brainiac, kako se samo nisam toga sjetio?!Izvorno postao BlueNeon
![]()
Si ti kad čuo za nešto što se zove SPAMBOT?????????!!
Kad naručiš molim te napisi...
Je, možda smo već i dosadni al izgleda ima nas puno koje zanima jel nam prošla narudžba??
um caruje dundo maroje!
Ljut sam ko kupus!
Pas mater i kad prekasno vidim naručivanje![]()
a tako sam htio silver kućište i silver-cromed cap
nego, kad smo kod cinculatora za mobitele, jel ko zna di bi bilo za kupit radio dodatak za Vxxx? Kolko sam prije na jednoj svabskoj temi uhvatio, postoji nest aka "hands-free headset" samo kaj je radio. jel ko vidio to uopce?
Imaš na Motorolinom siteu negdje, ne sjećam se točno. I netko je bio link stavio i na ovaj forum - opet se ne sjećam ni tko ni kad ni gdje. Uglavnom, ako se dobro sjećam, stvar je podosta koštala...
A za order još stigneš, pošto naručujem tek sutra...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
bilo je priče i kod nas na našem forumu....ajd potraži tu temu, ima i link i trgovina iz koje moš naručiti.....Izvorno postao gesaugen
kontaš, lik...jesam čuo sam....ali ne vidim zašto bi ti bio iznimka i jedini pisao svoju e-mail adresu sa ET....Izvorno postao gfgfgfgfgf
BTW neću se raspravljati, samo sam ti htjeo pomoći, misleć da ne znaš (jer me takve stvari ne čude....primjera radi...lik mi je dao e-mail adresu sa www.blablabl@net.hr)
al nebitno....zaboravi ovo i vrati se na temu Grupno naručivanje.....
pozdrav
Ja bi ovu malu antenicu za v300
http://www.daydeal.com/Black_Super_G...na-p-5174.html
Zadnji uredio npoldrug : 17-02-2005 u 16:15
MA TO TE JA PITAM!Izvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
Jel moze za moju skromnost:
Silver w/ Chrome Stubby Antenna (V300)
http://www.daydeal.com/Silver_w__Chr...na-p-5219.html
+
Chrome Faceplate w/ Battery Cover for Motorola V300
http://www.daydeal.com/Chrome_Facepl...300-p-947.html
to je 16,5$... kolko jos ide od postarine na to? Molio bih sve detalje na PM
Jel ukljuceno i ovo moje u naruđbu?![]()
![]()
Jel išlo ovo il ne?![]()
Izgleda da je ovo već zaboravljeno...![]()
ajd se malo strpite covjek mozda nije doma mozda i on zeli se ponekad odmorit i ostavit kompa svaki dan ga gleda pa ne mora i vikendom..javit ce se...strpljanja..Izvorno postao wragg
Izvorno postao jdabic1
nije kod kuće, javit će se možda večeras, ali sigurno sutra
@BlueDevil,ako si već naručio,ok je.Ako nisi,molim te,briši moju narudžbu.Našao sam već dvije antene.
Hvala,i oprosti zbog promjene plana.Pozz!![]()
Zadnji uredio wragg : 22-02-2005 u 01:11
Polako ekipa! Molim sve koji su naručivali preko BD-a da se ne zalijeću s drugim narudžbama ili otkazivanja postoječih, barem dok nam se čovjek ne javi s potvrdom narudžbe jer ovako ćemo mu samo napraviti probleme s izmjenama!Izvorno postao wragg
Napomena: citat djelomično editiran (na zamolbu wragg-a) do daljnjeg da ne unosimo zbrku u postoječe narudžbe. Ostavio sam info o mogućnosti domaće narudžbe, čisto da se zna da je moguće za ubuduće. Ako netko želi ovu informaciju molim da pričeka ili da se javi wragg-u na PM. Nadam se da čovjek nema ništa protiv! Ponovo molim sve koji su naručili preko BD-a da se ne zaliječu, čovjek nam je stvarno izašao u susret i nebi bilo uredu da sad počnemo otkazivati pogotovo ako je narudžba već poslana. Thx
Zadnji uredio Night Hawk : 22-02-2005 u 09:47
um caruje dundo maroje!
U redu je.Ako je BD već poslao nerudžbu,stoji i moja.Ako tko treba prije ove antene,imate moj PM.Izvorno postao Night Hawk
Ja cekam Bluedevila!Nema sanse da sada odustanem,covijek nam je sve dao na povijerenje,bijedno bi bilo da odustanem ja ili bilo tko,ako bas ne mora!!!
Devile cekamo tvoju rijec![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
Baj d vej, jel pozna tko BD-a osobno? Čovjek se nejavlja već više dana a inače je redovan član foruma! Nadam se da je ok!?
um caruje dundo maroje!
Ljudi, tu sam. Slomila me viroza u četvrtak, temperatura, povraćanje (i još nekaj kaj ne bih imenovao javno). Pa sam imao neke ispite tu na poslu u ponedjeljak, a i to sam još trčao na WC svake 3 minute.
I sad sam ponovo oživio.
Slao bih narudžbu, a vidim wragg se odjavio pa ga brišem. Pričekat ću do sutra (četvrtak) oko nekih 14h, onda naručujem, pa nek' se odjavi ako još tko hoće.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Najs tu si ju men! Već smo se zabrinuli i to ne samo za naše narudžbeIzvorno postao BlueDevil
![]()
um caruje dundo maroje!
Ma samo da si ti nama ziv!![]()
Nego, o narudjbi, ce se pojavit uskoro kakva lista da se vidi ko je u narudjbi?
isto tako bi cijenio znanje o placanju proizvoda, il to BD casti?
Nadalje, o preuzimanju na podrucju Zg-a
i tako to... ima tu dosta za znat
Placanje-BLUEDEVIL NE CASTI,platit cemo mu na racun,ili na adresu poslat,al o tome cemo se dogovorit naknadno!!!!!
FORD FOCUS RS500
I like it!
šefe, šalih se...Izvorno postao lujito
no isto tako je u interesu svih nas, pa i BD-a da se plaćanje što prije dogovori jer se ništ nemre naručit bez uplate svakog ko je nešto htio, a bilo bi glupo sad opet čekat tjedan dana da svi uplate, pošto se čeka još da svi potvrde naruđbe
To bi trebalo ić ovako: objavit listu sa onima koji su u naruđbi i pored naruđbe koliko taj mora uplatit (da se moze ispravit ako je nešt promaklo) i dat dolje broj računa za uplatit i datum do kad se treba uplatit. pa ko oće nek uplati do tad, a ko ne uplati ispada iz naruđbe, naravno + da svako ko uplati pošalje PM BDu o vremenu uplate da to on može i vidjet i zbrojit te objavit jel sve prošlo fajn da nebi bilo "ja sam uplatio" a novaca nigdje. i to je to, ZGO!
Zadnji uredio gesaugen : 24-02-2005 u 12:56
Ja predlažem da mi ne predlažemo prijedloge već da nam sam BD kaže kako želi (i kako mu je najjednostavnije) da mu uplatimo za narudžbe. Zašto komlicirati svak sa svojom idejom, čovjek će nam sigurno sam reći koja procedura mu je najprihvatljivija. Toliko.
um caruje dundo maroje!
Bookmarks