Nakon restarta treba ponovno napraviti - ali koliko sam shvatio ovi novi androidi imaju 0%, tj. izgleda da na njih ne utječe...
Sada počesto punim mobitel jer sam se zarazio sa Air Control Lite igricom...cucla bateriju ko ludo...Ali čak i s počestim igranjem mobitel mi izdrži po cijeli dan...a kada padne na 20-30 % to me ne sekira i ne tražim panično utičnicu - jer ako ga ne koristim izdržat će još satima...čak i 10 % znači još popriličan broj sati...
Cell standby mi se definitivno smanjio kod normalnog korištenja, prije je bio najveći potrošač baterije sa preko 50ak % uvjek, a sada je ispod 25%...drugim riječima, GSM/3G signal mi troši manje baterije.
Dovoljno je ugasiti upaliti ariplane mod i to je sve - uštekavanje punjača samo resetira brojač ali ne utječe na "trik" sam po sebi...Također, kada dođem u neku zgradu i izgubi se 3G signal, mob uhvati EDGE i onda kasnije ponovno vrati na 3g - ali 0% ostaje i dalje, tj. ne raste...čini mi se da trik i dalje djeluje - jedino ga restart poništava!

Bookmarks