Vidjet ću kroz par dana kako se ponaša, a na osnovu ovoga što mi je izdržao cijeli dan i još ostalo preko 50% bih rekao da sam prezadovoljan - bilo do prikaza ili čega god, mobitel sada mogu puniti svaki drugi dan umjesto svaku večer
Znam to za free ram wasted ram, samo moj mob ima jaaako malo rama - i kada imam 25mb slobodno onda duže treba da se recimo pokrene opera, igra i sl. A zna i izbaciti iz igre - tj. valjda mob oslobađa memoriju i ugasi aplikaciju (pretpostavljam).
Ukratko, primjetim da oslobađa memoriju cashiranjem ili stavljanjem u background jer recimo ako se desi poziv treba mu vremena da očita ime pozivatelja i sliku...dok se to ne dešava kada ipak ima koji megabajt memorije - nije bitno što je wasted, bitno da se ima odmah gdje učitati nova aplikacija (bez nekog androidovog managmenta, onda se dešava lag)...a to mi onda utječe i na widgetlocker, i launcherPro, pozive, sms...Nema ništa lag-a kada s ATK pogasim operu,fejs,my backup...on bi čudesa od programa imao u memoriji da se njega pita...![]()
Da imam 512mb RAM-a ne bi me to sekiralo, ali sa 128 ipak trebam ubijati rijetko korištene aplikacije.
Da, sad sam se sjetio, aplikacija BIG caller id mi nije uvijek se pokretala ako imam malo rama slobodno, nego bi sa zakašnjenjem se pokazala slika...a kada zatvorim market i tu i tamo koju manje potrebnu aplikaciju BIG caller id radi perfektno
Inače - preporuka za BIG caller id, značajno bolje od Fullscreen caller id...

Bookmarks