Nisam pogasio sve živo, nego kada nema aplikacija u pozadini (fejs, market, widgetlocker lockscreen,..) imam 50 mb slobodno umjesto 25-30mb i pouzdano znam koje su upaljenje a koje ugašene... A koliko znam kada se RAM napuni, onda se prepisuju aplikacije u cashe i troši baterija više nego da je u ramu...jer onda iz cashe treba dozvati u ram kada zatreba...to mi je bio cilj. A sljedeće punjenje mogu pokušati opet s takvim postavkama pa ne dirati airplane... Htio sam reći da ariplane mod nije nikakav poseban trik, nego gašenje i ponovno paljenje "antene".
Prije nego sam čuo za to nije postojao nikakav način da dobijem više od 1,5-2 dana...osvjetljenje na najmanje, ne paliti wlan, 3g, pričati što manje, ne slati poruke...i opet mislim da ne bi izdržao 2 dana (48h). Morao sam ga po noći puniti da mi sutra dan nekada ne crkne...Sada mi 58% s 20 sati normalnog korištenja...normalno bih prije očekivao 28% ili tako nešto...i prije spavanja ga stavljao na punjač. Večeras ga ne moram na punjač jer vjerujem da neće crknuti do sutra navečer u ovo doba (bar se nadam)...
Ako nemaš taj problem odlično - koji mob imaš? Možda 2.3.x android?
Jedino neznam dal će mi se ponovno pojaviti taj problem ako nestane 3g signala, prijeđe na gsm pa nazad na wcdma - dal će dalje biti 0%...bumo videli!

Odgovori uz citat
Bookmarks