od 23. 12. (cetvrtak) na kioscima
Katalog preko 1000 uređaja sa Mobilovog područja, idealan bozicni poklon i nesto sto svatko mora imati
SVI mobiteli na hrv. tržistu, sva oprema, miltimedija, ma bas sve u katalogu duplo vecem od uobicajenog Mobila
Zadnji uredio jsp_m : 22-12-2004 u 12:55
od 23. 12. (cetvrtak) na kioscima
Zato ja danas nisam mogao kupiti. Gog je rekao da se od danas prodaje![]()
Mislim da ga možda u zagrebu već i ima na kioscima (nisaam ziher), ostatak hrv. dođe obično dan kasnije...
Znači sutra bi trebalo biti?
Ne znam, vidi pa nam javi![]()
joj kakva vam je ovo pink kricava na crveni background naslova.....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Puno bolje zgleda u živo...
Da, bolje izgleda uživo. Inače, gog, stvarno ima grešaka. Na brzinu sam pregledao i vidio sam ih nekoliko. npr. uz dect telefone piše plazma...
Inače svaka čast![]()
to je prvo što sam skužioali nećemo više o greškama, jerbo to nisu greške nego easter egg-ovi za pažljive čitatelje
![]()
...svaka čast...evo danas mi stigao poštom i koliko sam uspio pregledati,zadovoljan sam (ali nisam zaboravio greškice)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
E, i super što ste Bluetooth headsetove stavili pod posebni dio.![]()
...evo dokopao sam se tog recimo preglednika i poslije urednog prijelijetanja stranica zaključio sam da je netko dobro odradio Wi-fi područje - samo što je trebalo strukturirati iste po vrsti uređaja (ono USB pa kartice pa...) pošto za pojedine kategorije se mora sve pregledati i usporedba je dosta teška...
Da, to sam i ja rekao, mada po mom mišljenju ima previše wifi-ja za multimedijalni katalog, ali što je tu je...
Be that as it might, korisna stvarčica. Evo odmah mi je drago što sam se pretplatio!
And I gave the gift away, as a gift, so I scored some
Thank you, MOBIL !!!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Uff, koja jeftinjača, dala se za 35 kuna![]()
I ja sam ga nabavio,ali ga jos nisam ni otvorio![]()
Nego,ajd ubacite neki dodatak u MOBIL na 10-12 strana u kome opisujete Symbian aplikacije i igre!!!Mislim da bi to bio pun pogodak!!!
Mislim da će se nastaviti serija koje je počela u prethodnom broju...
evo ja kupio katalog![]()
ma kupit ćeš ti ciglu!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
on topic molim
imaš pravo, moje isprike...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Prelistao sam (podrobnije) katalog jučer. Mogu reći da je skroz OK. Stvarno svega ima, a kako kupujem digfitalni fotić, stvarno sam se ugodno iznenadio količinom ponude. Mobove da ne spomnjem.
Stvarno vrijedna stvarčica...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da, a pošto novi mobovi izlaze skoro svaki dan, ne bi bilo loše to dva puta mjesečno (ovaj, mislim godišnje)
Bookmarks