Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    HTC EVO 3D
    Operater
    vIp,tele2
    Bodovi
    5.575
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.575, Nivo: 17
    Bodovi: 5.575, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...još kad imaš trajni nalog skinu ti da i ne pitaju.Velim ako si redovno do sada plaćala račune ima šanse da ti uvaže žalbu tako su meni ali sam morao ići u centar u Gajevoj da ju napišem.Takav ti je android da uglavnom 'oće'da je na vezi a tih 512mb je onda premalo.
    Fora je u tome da on skida uvjek nešto da te i ne pita
    Za usporedbu nokia 5800 te pet puta pita za nešto prije nego to učini,nekad to izluđuje ali kad razmislimo nije to baš uzalud.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ipak sam nekako otišla do centra, tamo mi je dao službenik da pišem žalbu. prije nego sam otišla sam platila 170kn koliko ispada sve osim data potrošnje plus PDV. rekao je i on da imam dobre osnove upravo zbog toga što nisam dva mjeseca dobijala odgovor s 777 broja. (i da, u androidu nisam brisala poruke pa se baš vidi da kroz dva mjeseca sam slala a nikako odgovora)
    rekao je on da je super što sam platila drugi dio račun, da je super i što sve redovito plaćam, nisam dosad se žalila, i to što sam tri godine kod njih, sad se nadam najboljem!

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    151.800
    Nivo
    93
    Bodovi: 151.800, Nivo: 93
    Bodovi: 151.800, Nivo: 93
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zdrave Pregledaj post
    ...još kad imaš trajni nalog skinu ti da i ne pitaju.Velim ako si redovno do sada plaćala račune ima šanse da ti uvaže žalbu tako su meni ali sam morao ići u centar u Gajevoj da ju napišem.Takav ti je android da uglavnom 'oće'da je na vezi a tih 512mb je onda premalo.
    Fora je u tome da on skida uvjek nešto da te i ne pita
    Za usporedbu nokia 5800 te pet puta pita za nešto prije nego to učini,nekad to izluđuje ali kad razmislimo nije to baš uzalud.
    U pravilu ne skida ukoliko ga pravilno podesiš, ugasiš nepotrebne sinkronizacije i automatska ažuriranja (npr. update za Angry Birds zna biti 14+ MB)

= Citat = Izvorno postao kixi Pregledaj post
    evo ipak sam nekako otišla do centra, tamo mi je dao službenik da pišem žalbu. prije nego sam otišla sam platila 170kn koliko ispada sve osim data potrošnje plus PDV. rekao je i on da imam dobre osnove upravo zbog toga što nisam dva mjeseca dobijala odgovor s 777 broja. (i da, u androidu nisam brisala poruke pa se baš vidi da kroz dva mjeseca sam slala a nikako odgovora)
    rekao je on da je super što sam platila drugi dio račun, da je super i što sve redovito plaćam, nisam dosad se žalila, i to što sam tri godine kod njih, sad se nadam najboljem!
    Vrlo vjerojatno će ti uvažiti žalbu. A kako imaš smartphone, iskoristi njegove potencijale i intaliraj si neku aplikaciju za praćenje potrošnje (pretpostavljam da nemaš ICS), pa se nećeš više naći u takvoj nemiloj situaciji.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T-mobile internet pretplata-povećanje paketa?
    By mlesic in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 08-05-2010, 10:46
  2. Zamjena tele2 paketa?
    By Franziskaner in forum Tele 2
    Posljednji post: 26-12-2007, 23:43
  3. spajanje .avi paketa
    By Jericho in forum Operacijski sustavi
    Posljednji post: 24-05-2007, 10:19

Bookmarks