Pozdrav, evo trenutno ludim pa da Vas upitam nešto...

Dakle, imam pretplatu 100kn u kojoj imam besplatne SMS poruke i 512MB prometa. Od rujna sam na njoj i internet uglavnom koristim preko wlana, a mobilni samo kad nije wifi u blizini. Od runjna nikako nisam prekoračila potrošnju (odem na mail, i možda još jednu stranicu sa slikama pregledam nekada kad mi je dosadno, ništa ekstra).
No, stalno samo preko TPO i BSP poruka provjeravala potrošnju jer me uvijek bilo nekako strah da se Android sam ne spoji i napravi neki promet van ovih 512MB. Tijekom prosinca i siječnja sam 3-4 puta slala i TPO i BSP poruke i nikako nisam dobivala odgovor. Da bi 31. 1. dobila poruku da mi je potrošnja dvostruko veća i da poštaljem TPO da vidim kolika je.
Poslala sam i odjednom dobila odgovor nakon dva mjeseca neodgovaranja. Skoro sam pala na dupe, potrošnja data prometa je 541kn za nekih 170MB što sam više od dopuštenog potrošila.

U VIP centru mi tip kaže da je 5kn jedan MB i da dođem nakon 5.veljače da pišemo žalbu. Trenutno sam zatrpana u snijegu, pokušat ću sutra do centra. Samo jednom mi je dosad naplaćen data promet, u kolovozu dok je trajala prošla pretplata u kojoj nisam imala nikakav besplatan data promet, i to 30ak kn za 40ak MB, po čemu ispada da su mi manje od kunu jedan MB naplatili.

Da je MB 5kn kao što je ovaj rekao (nemojte pitati zašto tada nisam sve ovo pitala, bio je kraj radnog vremena i doslovno me otjerao jer je bila gužva) onda bi potrošnja za 170MB bila minimalno 800kn.

Imam li ikakve osnove za žalbu? Upravo mi je došao račun, 910kn iznosi i plače mi se od muke. Nisam imala pojma kada se taj promet potrošio zbog prokletog centra 777 od kojeg nisam 2 mjeseca dobila odgovor, mogao se uređaj bilo kada spojiti na net, mogla sam i ja potrošiti to neznajući da sam na mobilnom netu, iako nikada nisam prekoračila 512MB pa mi je čudno sve.

Što da radim? Prvenstveno sam na svoju ruku htjela pisati žalbu ali mislim da ću morati opet do centra do tog bahatog tipa koji me već mjesecima zeza, jer sam još 3-4 problema imala sve zbog toga što mi on uvijek da krive informacije, pa me i sad strah da nešto ne zezne.

Dal da platim sada iznos pretplate i potrošnje koja nije ova data potrošnja? Čitala sam da se treba to platiti prije bilo kakve žalbe...

Hvala unaprijed svima