Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    čekaj, flat kabel može biti tak oštećen da samo ekran ne radi a sve ostalo je ok? to mi je zbunjujuće... ali pošto n86 ima još jednu savitljivu "ploču" s komponentama koja je između flat kabela i ekrana, možda je ona? meni flat izgleda netaknut, ko nov, ali dobro to je moja procijena, budem otišo u servis, nažalost da mi "profi" ljudi kažu šta je, jer mi se neda bacat bezveze 100-tinjak kuna na flat ak je on u redu

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dvijetrecine Pregledaj post
    čekaj, flat kabel može biti tak oštećen da samo ekran ne radi a sve ostalo je ok?
    Može. Prošlo mi je kroz ruke nekoliko Samsunga s oštećenim flat kablovima i nefunkcionalnim ekranima. Imao sam i slučaj flat kabla starog mjesec dana, neoštećen, ali svejedno je bio u klincu... Uglavnom, kod takvih iznenadnih problema s LCD-ima prvo provjeravam flat.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Može. Prošlo mi je kroz ruke nekoliko Samsunga s oštećenim flat kablovima i nefunkcionalnim ekranima. Imao sam i slučaj flat kabla starog mjesec dana, neoštećen, ali svejedno je bio u klincu... Uglavnom, kod takvih iznenadnih problema s LCD-ima prvo provjeravam flat.
    e, to sam čekao da mi još netko potvrdi jer mi se neda ić u servis da me tamo oderu zato jer su kao morali mijenjati pet stvari, a ne jednu. do sad nisam baš imao dobrih iskustva sa serviserima: masno ti naplati za polovičan posao i onda kad ti neće priznati da je pogrješio... ne, ne volim takve ljude i zato mi je mrsko ići u servis, čekat mob mjesec dana da ti na kraju kaže da ga nije mogo popravit ili isto toliko čekat da ti napravi flash softvera koji traje oko 10-ak minuta. zbog toga se raspitujem po forumu da vidim jel ga mogu sam popravit i da ak neš sj... da znam da sam to ja napravio, a ne neki nazovi serviser koji je to napravio preko k... svaka čast onima koji nisu takvi, ima ih malo, ali barem znaju šta rade i kažu ti na prvi pogled jel bi ga mogao popraviti. i odmah jedno pitanje usput: jel mi može tko preporučiti neki dobar servis u zagrebu da ljudi znaju svoj posao i da ne moram čekat popravak do 3 kralja?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. puknut ekran
    By Symbian in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-05-2011, 20:41
  2. HTC HD2 - puknut ekran;pomoć
    By Eis in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 07-10-2010, 15:13
  3. [MDA vario III] puknuo ekran... ili možda nije
    By Time Less in forum Windows Mobile