I u restoranu se dobije pribor za jelo - hoće onda i to početi naplaćivati zasebno jer oni eto serviraju hranu, pa ako hoćeš tanjur ti sebi izaberi koji hoćeš...!?
Čak je i ina imala akcije da ako kupiš gorivo dobiješ naljepnice pa možeš kupiti jeftino torbu ili tako nešto...
Ali, činjenica je da bi onda ljudi jeftinije prolazili ako operateri izbace mobitele iz ponude, tj. naplaćuju ih po punoj cijeni. Ljudi neće nasjedati na mobitele po kunu i onda plaćati u dvije godine pretplatu koja im netreba...Jeftinije je kupiti mob u oglasniku ili u trgovini nego kod operatera (ne uvijek, ali često kad se podvuče crta računica bude takva).
Baš me zanima tko će onda nosati okolo uvijek novi ajfon od 5-7 000 kn?
Tako sam i ja uzeo pretplatu od 150kn/mj i kupio k850i... mobitel je proveo na servisu određen broj mjeseci, stalno je štekao i gledao sam ga promijeniti čim prije...i tako sam imao skupi, bugoviti mobitel, pretplatu koja mi zapravo ne treba, i račune koje zapravo moram plaćati dvije godine! Bio sam glup i to sam platio. Sada kupim mobitel za gotovinu (onoliko gotovine/rata koliko mogu izdvojiti) i uplatim bon na bonbon.Kupio sam mob bez subvencije jer mi je tako jeftinije. Ali opet smatram da operater treba dati jeftino mobitele ljudima na pretplati, pogotovo onima koji puno troše (500kn i više/mj)....ili srezati cijene u pola ili više... Mislim da će operateri zapravo prestati subvencionirati mobitele a i poskupiti uslugu... Obrat će oni kajmak dva, tri ili više puta... Ova uspostava poziva je stvarno fascinantna zamisao. Fascinantnije bi bilo samo da uvedu "prekid poziva"...možda i obračunsku jedinicu od 5 minuta, a osim radijske ima tu prostora i za televizijsku frekvenciju... Mlijeko daje kajmak non stop!

Kupio sam mob bez subvencije jer mi je tako jeftinije. Ali opet smatram da operater treba dati jeftino mobitele ljudima na pretplati, pogotovo onima koji puno troše (500kn i više/mj)....ili srezati cijene u pola ili više... Mislim da će operateri zapravo prestati subvencionirati mobitele a i poskupiti uslugu... Obrat će oni kajmak dva, tri ili više puta... Ova uspostava poziva je stvarno fascinantna zamisao. Fascinantnije bi bilo samo da uvedu "prekid poziva"...možda i obračunsku jedinicu od 5 minuta, a osim radijske ima tu prostora i za televizijsku frekvenciju... Mlijeko daje kajmak non stop!

Bookmarks