Jao koja najava
Ne propustite vrhunski svjetski događaj koji će vas oduševiti i ostaviti bez daha.
Jao koja najava
Ne propustite vrhunski svjetski događaj koji će vas oduševiti i ostaviti bez daha.
uuu koja ponuda - kupite mobitele na rate preko kreditnih kartica
dobro što je s božićnim ponudama vezanih uz cijene tarifa?
Odaberite bilo koju uslugu bez ugovorne obveze uz mogućnost odabira smartphone uređaja već od 48 kn mjesečno...
Na koliko rata? A gdje su uvjeti ponude?
Katastrofa & razočarenje!!!
Izrazito glupa akcija, po mom misljenju. :0
Planiram iskoristiti ovu akciju i preci sa VIP-a na T-mobile, uzeti tarifu extra total L znaci 250kn i sa tim popustom 50% bi me dosla 125kn + radijska frekvencija ... dobijem flat internet (nakon 1GB se smanjuje brzina) 450 minuta (neznam samo kolko se naplacuje uspostava poziva u toj tarifi ??? ) i 250 poruka. Najvise me u biti privlaci taj "flat" internet koji VIP nema u ponudi + sto bi uzeo Samung SGII koje je u toj tarifi 1500kn (koliko sam vidio na njihovoj stranici) ... e sad nadam se da ne postoji neka caka i da u biti kao novi korisnik koji dolazi iz druge mreže mogu dobiti taj popust 50% i uzeti uređa po cijeni koja je navedena kod njih u cjeniku jer nisam vidio nigdje da piše ako dobijem popust 50% da se mjenja cijena uređaja ... molio bi sam od nekog potvrdu dali to tak funkcionira jer vidim da svi dosta pljujete tu akciju pa da ne uletim bezveze u to i da se kasnije grizem jer sam krivo napravio
Zadnji uredio Thommy : 18-11-2011 u 10:20
Nisu ni mogli nesto vise ponuditi kad su utukli toliko love da na Trgu prirede hologramsku M.Carey i video zidove, vatromet,...!!![]()
Svake godine uoči Božića HT svojim korisnicima poklanja brojne pogodnosti, a ovogodišnja blagdanska ponuda koja donosi iznimne uvjete korištenja T-Mobile usluga, MAXtv-a i MAXadsl-a dostupna je od danas u svim T-Centrima. T-Mobile korisnicima omogućava nabavu vrhunskih pametnih telefona iz svoje bogate ponude već od samo 48 kuna mjesečno uz bilo koju prepaid ili postpaid uslugu, bez potpisivanje ugovorne obveze. Točnije, svi korisnici koji sebe ili svoje najbliže ovog Božića žele obradovati vrhunskim mobilnim uređajem samo u T-Centrima mogu ih nabaviti uz otplatu do 24 rate te koristiti uz koju god uslugu T-Mobilea žele. Ponuda se odnosi na kupnju bilo kojeg uređaja uz kartice Visa, Maestro PBZ, American Express, Diners i ZABA.
Bogati sadržaj MAXtv-a, najpopularnije televizijske platforme koja ujedno nudi i najveći broj programa u svom osnovnom paketu, godinu dana od potpisivanja ugovora dostupan je za cijenu od samo pola mjesečne naknade. Ponuda vrijedi za sve koji potpišu ugovornu obvezu na 24 mjeseca, a dodatno tim korisnicima HT šest mjeseci daruje i programske pakete po izboru; mogu tako uživati u najboljim svjetskim serijama, dokumentarcima i filmovima na preminum kanalu HBO ili najatraktivnijim sportskim događajima, bogatim glazbenim te sadržajima za odrasle uz Sportski Plus paket. Također, besplatno im je dostupna i usluga Snimalica 10 koja omogućava snimanje programa MAXtv kanala te njihovo naknadno gledanje.
T-Mobile i MAXtv blagdanska ponuda dostupna je do 31.siječnja 2012. godine.
Novi korisnici MAXadsla u idućih godinu dana Internet koriste u pola cijene. Svi koji od 02. prosinca do 31. siječnja 2012. potpišu ugovor za adsl pristup imaju 50 posto popusta na sve brzine pristupa, MAXadsl pakete kao i sav promet koji potroše izvan paketa. HT korisnici u fiksnoj mreži iduće godine tako imaju mogućnost iznimno brzo surfati već od 49.90 kuna mjesečno te za 89.73 kn neograničeno koristiti podatkovni promet. Pogodnost će trajati šest mjeseci za ugovor na godinu dana te 12 mjeseci za ugovor na 24 mjeseca.
http://www.veselihackeri.com/index.p...-boina-arolija
@koccolino
Ne kuzim ovaj tvoj post, prepisani tekst (bolje receno reklama) sa neke "vesele" stranice!?!?
Ajde da ne postoji ova tema pa kao prvi post ali ovako...
Mr. Čokolino malo reklamira svoju firmu, a šta sad, tko još čita to? U prvoj riječi prepozna se tekst od operatera ili od forumuša...
Očito je da je kriza sve veća, čim ne nude dobre ponude, ali kad bi dali dobre ponude (kao lani sve 50%) onda bi nešt' i prodali, a ovak - sumnjam...
Zadnji uredio SE Hondaš : 28-11-2011 u 13:56
Da bar imam firmu, ne bih besposličario ovdje.
Tekst sa tih stranica mi se činio jasnijim od onih slika sa službenih stranica, a i opširniji je opis.
A tebi
Ponuda ove godine je dno dna.
Bookmarks