Reci svojim gmail prijateljima da u postavkama maila uključe UTF-8 podršku. Isto napravi i ti, ali pošto se ta postavka odnosi samo na odlazne mailove, osuđen si na informatičku pismenost svojih kolega![]()
Pozdrav ljudi
Imam probelm sa g-mailom (i na kompu i na mobu)
Naime, otkako se pojavila nova verzija gmaila za komp, imam problema sa prikazom slova.
"Hrvatska" slova (ć,č,š,ž) mi se ne prikazuju ispravno.
Umjesto njih su mi nekakvi simboli.
Da li mozda netko zna kako to popraviti??
Hvala na odgovoru
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Reci svojim gmail prijateljima da u postavkama maila uključe UTF-8 podršku. Isto napravi i ti, ali pošto se ta postavka odnosi samo na odlazne mailove, osuđen si na informatičku pismenost svojih kolega![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@xlr - to rješava i problem slanja tih znakova i s gmail android aplikacije? Malo mi je glupo da je sve super dosad radilo bez ikakvih prčkanja a sad nakon promjena dizajna ne radi![]()
Nisam testirao s gmail appom, ali problem zbilja jest nastao nakon promjene sučelja. Mene više brine zašto su mi deformirani palatali u primljenim mailovima korisnika koji NE koriste gmail, a do nedavno je sve radilo ok.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...mi smo isto primjetili probleme s hrv. znakovima...nisam još riješio stvar...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zar nisu iz Googlea obečali da će riješiti taj problem do sljedećeg tjedna?
Ah, obećali su oni i da ćemo kupovat aplikacije u Android Marketu već prije par mjeseci![]()
Hvala X
uključio sam taj UTF-8, pa ću vidjet
Makar, isti problem sa tim slovima mi se dešava i kada dobivam mail sa ostalih "e-mail providera"...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks