Pozz
Moj je rootan tako da neznam odgovor na zadnje pitanje
Kad utipkas *#3214789650# trebalo bi ti se otvoriti AngryGPS(kao na slikama)
![]()
![]()
Probaj ovaj fajl ubacit u system\etc ali za to moras imat rootan mob
https://rapidshare.com/files/254854046/gps.conf
Ja sam rijesio problem s ovim fajlom
Zadnji uredio ravilov : 10-06-2012 u 19:05 Razlog: (pre)velike slike zamijenjene thumbovima
Pozdrav
Ima li netko stock rom od t-mobilea za galaxy s plus?
Htio bi flashati neki drugi rom, ali htio bi za backup imati i ovaj koji je došao sa mobitelom.
nešto očito ne štima, meni isto otvara sa *#3214789650# samo podešavanje, lokacija i sigurnost, a ne izbornik kao kod tebe. mob je root-an, ali kad root explorererom idem ubaciti novi gps.config u system/etc, javlja da je read-only. ako pokušam promijeniti premission, isto ne dozvoljava.
samo reci mi, ovo ubrzava traženje samo ako si spojen na net pretpostavljam, ako koristiš samo gps senzor, vrijeme lock-a je isto, 3-4 minute, ili ipak nije?
edit: nakon nadogradnje superuser i busybox dobio sam pristup i kopirao gps.conf, ali i dalje ne dobijam izbornik nego samo podešavanje lokacije i sigurnost. ima li još neka šifra za ovo?
edit2: za ulazak u angrygps mora GPS biti uključen, to nije nitko spomenuo, sad sve radi
edit3: nakon par korištenja na raznim lokacijama, vrijeme lockanja je isto kao i prije, uključen internet ili ne i traje 2-3 minute. sygic nešto brže, copilot i igo sporije.
Zadnji uredio halflife : 16-07-2012 u 19:16
Bookmarks