pa sa system stvari nisam mislio na system app-ove vec na system komponente, na kraju krajeva neke nepotrebne system app-ove mozes i uninstall-at tak da je to najmanji problem. eh sad ne znam koliko graficka ima veze s tim,kolko ja znam taj "rezervirani" ram nije fiksiran za jednu funkciju ili komponentu, nego se "alocira" po potrebi, i mislim da tu najveci dio zauzima radio. ne znam, to je moje misljenje, sto ne znaci da sam u pravu.
Imam problem sa galaxy plus-om, star je 2 tjedna i nisam nista mijenjao sto se tice software-a(gingerbread 2.3.5). kupljen je u t-mobileu
Danas mi se drugi put dogodilo da, kad ga upalim, prikaze SAMSUNG i onda cijeli display pocne narancasto svijetlit :/
Jeste li vec culi za ovaj problem i zanima me dal je problem hardware il software.
Ne znam dal da ga nosim u t-mobile. Sad maloprije mi se to dogodilo, morao sam par puta vadit bateriju i palit ga i gasit da bi dosao k sebi.
Hvala unaprijed
Zadnji uredio pa_kak : 05-02-2012 u 19:57
to nije bas normalna pojava, barem se meni nije nikad dogodila , a vidim ni drugima, sto ne mora znacit da je nesto "veliko" u pitanju, moze bit greska u software-u,ili nesto sto utjece na bootanje, ak se ne zelis bas sam pozabavit time i probat neki drugi software,ili barem factory reset napravit, onda odnesi t-mobile-u![]()
Hvala na brzom odgovoru. Gledao sam po netu i guglao i nigdje nisam naisao na ovaj problem. S obzirom da mi je ovo prvi smartphone pametnije je da ga odnesem u t-mobile jer se ne zelim upustat u nikakve nadogradnje prije nego sve detaljno ne proucim![]()
Ako će netko imat sličan problem, software je u pitanju, uf, olakšanje
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1455320
Bookmarks