prvo,pogledaj da li imas u opcijama negdje da kad probudis mob da ti se upali 3G , ne znam kak to ide sa easy battery saver al znam da na juice defenderu mozes stavit takve profile.
druga stvar, ti imas 2.3.3 firmware, a vec je bilo govora da ta verzija ima bug-ove, navodno ne mozes poslat sms ako ti je upaljen 3G, ne znam dal je i kod tebe tako.
a treca stvar, malo mi je ta tvoja ideja kontradiktorna, hoces savcuvat bateriju sa battery saver-om, a trosis ju sa task killer-om , ne treba ti taj task killer, ti mozes "ubit" neki app ili process ali ako on nije zavrsio sa djelovanjem android ce ga opet upalit, i to pali/gasi na kraju ti trosi vise baterije nego da si ga pustio da zavrsi i da ga android system sam zatvori kad vise nece trebat ili ako pofali RAM-a. po meni ovaj task manager koji dode s mobom je sasvim dovoljan da tu i tamo ispraznis RAM ako ti je potrebno.
evo za pocetak, provjeri da li je problem u battery saver-u, ak ne nades profile za paljenje 3G, napravi uninstall i probaj kako je bez njega, ako i dalje imas problem onda je vrlo vjerojatno 2.3.3 software kriv.

Odgovori uz citat
Bookmarks