Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 332

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2012
    Bodovi
    435
    Nivo
    4
    Bodovi: 435, Nivo: 4
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja od moba tražim da traje 2 godine, i da u te dvije godine bude barem približno u toku s ostatkom ponude. Kupujem novi mob prilikom svakog produžetka ugovora i mislim da je ovaj uređaj najbolji omjer cijene i mogućnosti. Ali ukoliko ga bude morao dugo čekati, to bi se moglo promjeniti. Ostatak ponude je neisplativ. Cijene su jednostavno previsoke.

Jest skužili da više nije moguće predbilježiti se za S+ - https://www.t-mobile.hr/rezervacija/default.asp? Zapravo, meni nudi samo Apple.

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    GNex
    Bodovi
    2.507
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.507, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rogerr Pregledaj post
    Ja od moba tražim da traje 2 godine, i da u te dvije godine bude barem približno u toku s ostatkom ponude. Kupujem novi mob prilikom svakog produžetka ugovora i mislim da je ovaj uređaj najbolji omjer cijene i mogućnosti. Ali ukoliko ga bude morao dugo čekati, to bi se moglo promjeniti. Ostatak ponude je neisplativ. Cijene su jednostavno previsoke.

Jest skužili da više nije moguće predbilježiti se za S+ - https://www.t-mobile.hr/rezervacija/default.asp? Zapravo, meni nudi samo Apple.
    3GS je mob iz 2009. , mislis da je taj mob u toku ?? ne isplati se, a ovo ostalo je sve skupo, jedino taj S+ , al je tesko do njega doc

Svježe registriran Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2012
    Bodovi
    435
    Nivo
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rayis Pregledaj post
    3GS je mob iz 2009. , mislis da je taj mob u toku ?? ne isplati se, a ovo ostalo je sve skupo, jedino taj S+ , al je tesko do njega doc
    Pa normalno da nije, zato ga niti ne želim uzeti. Iako je Apple korektan što se tiče update, ali hardware je već na izdisaju. Mene brine i ovaj S+ jel koliko sam skužio, ništa od službenog update na ICS. No, hardware je još uvijek na razini i to je glavni razlog (uz cijenu) zašto želim baš njega.

T-Mobile je bezobrazno skup. Primjer:

iPhone 4s 64GB u VIPu je 1000kn uz preplatu od 600kn i ugovor na dvije godine i trajni nalog.
    Isti taj je u T-Mobile 1900kn uz pretplatu od 500kn i ugovor na dvije godine i trajni nalog.

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Feb 2011
    Mobitel
    GNex
    Bodovi
    2.507
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rogerr Pregledaj post
    Pa normalno da nije, zato ga niti ne želim uzeti. Iako je Apple korektan što se tiče update, ali hardware je već na izdisaju. Mene brine i ovaj S+ jel koliko sam skužio, ništa od službenog update na ICS. No, hardware je još uvijek na razini i to je glavni razlog (uz cijenu) zašto želim baš njega.

T-Mobile je bezobrazno skup. Primjer:

iPhone 4s 64GB u VIPu je 1000kn uz preplatu od 600kn i ugovor na dvije godine i trajni nalog.
    Isti taj je u T-Mobile 1900kn uz pretplatu od 500kn i ugovor na dvije godine i trajni nalog.
    a sta ces, svi su skupi, a tek kad gledam njuskalo nije mi jasno kak ljudi nabijaju takve cijene za rabljene mobove..
    sto se tice S+ , kad tad ce netko napravit neki custom rom na ICS , fali developera pa se jos sporo razvijaju stvari, al bitno da hardware podrzava. a sluzbeni update, ak dode dode..steta jer bi mob bio puno brzi na ICS (mislim na cisti ICS bez TouchWiz-a).

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Predstavljeni Galaxy W, M Pro, Y i Y Pro
    By Olaf in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 19-12-2011, 23:34
  2. ROM za Galaxy 3
    By Alen21sa in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 15-05-2011, 20:18
  3. Samsung I5800 Galaxy 3 vs Galaxy mini
    By robit in forum Usporedbe Modela