= Citat = Izvorno postao modus15 Pregledaj post
Nije arc već arc s sa 1.4 ghz procesorom, na stranicama je kriva informacija, ja sam naručio taj mobitel i jučer sam išao po njega, više mi se nije dalo čekati samsung jer je očito da ga neće nitko dobiti.
jos bolje, arc S ima iste konfiguracije ko i nas S+

= Citat = Izvorno postao Black_Hawk Pregledaj post
Ja sam imao jako puno srece izgleda...
Rezervirao ga 27.12. , zvali me 30.12. da ima uredjaja i da ce mi poslati postom, 3.1. stigao na kucnu adresu!
Nego vidim da postoji mogucnost za i9000 da se upgrade-a na ICS, ima neko informacija kad ce bit portova za i9001?
I9000 nema mogucnost upgrade-a na ICS, to su custom rom-ovi kaj oni imaju, mi smo s njima u istom kosu, ak samsung neda njima onda necemo ni mi dobit update, trenutno je izglednija opcija da nece biti nis od sluzbenog update-a.

= Citat = Izvorno postao pa_kak Pregledaj post
Zašto ne 3gs? Nadam se da će doć S+, al imam nekih 1200kn na raspolaganju pa nije da baš mogu pretjerano birat.
Ima još i wildfire S čija je cijena 1200kn, al mi se ne sviđa baš previše...
zato jer je 3GS puno slabiji, i oni ga nude ljudima koji se ne kuze kao u istom rangu je sa S+, e pa nije (600MHz CPU dok je 1400MHz na S+ , duplo vise RAM-a ima S+ i dalekooooooo bolji display itd...)
wildfire S je isto sranje (po mom misljenju) 600MHz CPU i adreno200 GPU (graficka) to je po meni slaba konfiguracija za 1200kn + ugovor na 2 gd. (barem ja nebi toliko dao za njega), ovisi koliko tko trazi od moba i sta ocekuje, ak je samo za razgovore/sms, fejs, mail i surfanje tu i tamo onda je wildfire dovoljan.