Možete mi reci dal je neko rootao mob... dal postoji neki tutorial ili nešto? hvala
Možete mi reci dal je neko rootao mob... dal postoji neki tutorial ili nešto? hvala
ja sam root-ao, stavio custom kernel i adrenaline shot , ali sam ostavio stock rom, quadrant benchmark mi je skocio sa 1100 na 2500. tu ti pise sve rootanju . vrlo jednostavno, skines Root-i9001-Signed.zip iz tog thread-a i stavis na internu karticu, udes u recovery (vol up + power) i flashas. isto vrijedi i za unroot![]()
radi se o feamod recovery (koji je baziran na clockworkmod) i feacore kernelu. da me sad pitas rekao bih ti da pricekas dok skywalker (lik sa xda) ne objavi sluzbeno svoj kernel (a ako si bas nestrpljiv onda imas u nekom thread-u v1.3 , skyhigh se zove kernel).sto se tice adrenaline shot-a (spomenut u citatu gore) nisam bas bio odusevljen, to je samo za pumpanje benchmark-a, mislim da je thunderbolt bolji za tweak-anje(p.s. ja sam isto i dalje na 2.3.5
)
Poz i izvinjavam ako sam na pogresnu stranicu?
Ja zelim da mi neko pomogne da pronadjem Navigator za ova model samsunga, Hvala vam svima.
Bookmarks