Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 332

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav ekipa, zanima me jel netko uspio kupit ovaj mob unazad par tjedana??? Uzeo bih u tmobile produljenje pretplate za 400kn cini se super povoljno, ne razumijem se bas super ali nisam nasao nista blizu ovome a da je tako jeftin. Nista mu ne nedostaje osim bljeskalice. I kakav je ovaj huawei nesto u usporedbi sa s plus, nikad cuo za tu marku. Sad ako nece biti s plus svidja mi se onaj wawe ali njeg nema ko nas cini se. Mozete preporucit neki mob slicno dobar ko s plus a da nije puno skuplji? thnx.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2011
    Mobitel
    Sony Ericsson Cedar
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da ga ne misle više naručivati onda ne bi na stranici davali mogućnost predbilježbe

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2011
    Mobitel
    Samsung Galaxy S+
    Operater
    T-mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    7.071
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.071, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rivenator Pregledaj post
    Pozdrav ekipa, zanima me jel netko uspio kupit ovaj mob unazad par tjedana???
    ja sam ga uzeo u ponedjeljak. ali jako tesko sam dosao do njega i cekao sam ga 3 tjedna.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam ga rezervirao prije nekih mjesec dana i u utorak su me zvali da je doso, a ja sam vec pomalo odustajao od njega tako da sam se iznenadio, odmah sam drugi dan otiso u t-mobile i fraer mi je mahao sa njim ispred nosa i nakon nekih 5 min kolko mu je trebalo da upise podatke reko je da mi nemoze dat mobitel zato jer mora provijeriti dal cu ja bit u mogucnosti placat pretplatu (a pretplata je 50 kn) zato jer nikad prije nisam imao pretplatu, pa je reko da ce me nazvat za dan- dva i naravno nije me nazvao u dogovorenom roku pa se nadam da ce sutra... svi koji zelite ovaj mob rezervirajte ga i nadajte se da ce te ga dobit do nove godine ja cu javit kakvi su prvi dojmovi kad ga dobijem

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2011
    Mobitel
    Samsung Galaxy S+
    Operater
    T-mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    7.071
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao LeBron 6 Pregledaj post
    ja sam ga rezervirao prije nekih mjesec dana i u utorak su me zvali da je doso, a ja sam vec pomalo odustajao od njega tako da sam se iznenadio, odmah sam drugi dan otiso u t-mobile i fraer mi je mahao sa njim ispred nosa i nakon nekih 5 min kolko mu je trebalo da upise podatke reko je da mi nemoze dat mobitel zato jer mora provijeriti dal cu ja bit u mogucnosti placat pretplatu (a pretplata je 50 kn) zato jer nikad prije nisam imao pretplatu, pa je reko da ce me nazvat za dan- dva i naravno nije me nazvao u dogovorenom roku pa se nadam da ce sutra... svi koji zelite ovaj mob rezervirajte ga i nadajte se da ce te ga dobit do nove godine ja cu javit kakvi su prvi dojmovi kad ga dobijem
    to isto se dogodilo mom kumu. zajedno smo dosli po mob i oba su nam pokazali da ih imaju. ja sam isao prvi i sve rijesio bez problema (extra total M tarifa) i onda je isao on(extra total S). ali nije mogao uzeti zbog isto tog problema. kao prvo mora slat molbu da mu odobre bla bla. i kao da bi mogao ako uzme preko trajnog naloga. ali svejedno mora cekati drugi dan. otisao je drugi dan i svejedno nije mogao dobiti. pa je uzeo pretplatu na brata. on je 92 godište, a brat 89.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Predstavljeni Galaxy W, M Pro, Y i Y Pro
    By Olaf in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 19-12-2011, 23:34
  2. ROM za Galaxy 3
    By Alen21sa in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 15-05-2011, 20:18
  3. Samsung I5800 Galaxy 3 vs Galaxy mini
    By robit in forum Usporedbe Modela