da li netko ima ikakvu informaciju kad dolazi s+?
Znaci sigurno je da se nece moci upgrade s+? cak ni nesluzbeno? Hmm...lose vijesti, ne znam sad bas kolko je pametno cekat mob![]()
da li netko ima ikakvu informaciju kad dolazi s+?
Po svemu sudeći više ne dolazi, potvrdili mi to i "interni izvori"...
to nije tocno.jos ce dolaziti,ali se ne zna u kojim kolicinama....
Doći će dovoljno mobitela za sve korisnike, ne zna se točan datum ali kažu uskoro... Pratite na facebooku grupu HT, tamo odgovaraju na sva pitanja u vezi mobitela...
čuj ovo "interni izvori" haha ekipa sa malo forsa... nego, ko želi mobitel neg ga rezervira i nada se da će ga dobit do nove godine, par postova prije se našlo isto par pametnjakoviča koji su pričali da iz ovakvih onakvih izvora znaju da neće više dolazit u Hrvatsku pa još uvijek dolazi po cca 10-15 uređaja tjedno
Ponosna vlasnica ovog mobitela od danas i oduševljena sam!) Ovaj mob sam dobila samo zato što imam vezu u t-comu inače nema šanse, sami su mi tamo to i potvrdili. Ugl rečeno mi je da mob naručuju na kapaljku i da bi neka veća količina trebala doći tek u prvom mjesecu. Očito sam sam mutava za tehnologiju jer već pola sata pokušavam postaviti melodiju koju ja hoću za poziv i nikako ne pronalazim način
![]()
Hvala punoPronašla sam ipak i sama, još se ne snalazim
![]()
I ovaj telefon je savrsen jer ga je moguce dekodirat jednostavnom promjenom softvera, garancija se nebi trebala izgubiti jer se stavlja sluzbeni samsungov 2.3.6 softver, a mice onaj brendirani od tmobilea, stavr je u tome da je ovaj mob kodiran samo softverski
evo napokon danas dobio i ja svoj S+, predobar je mobitel... zanima me dal moram za onaj android market imat bas gmail racun ili mogu recimo i hotmail
Hoće li na S + ić Android 4.1 ICS, kao službeni update?
Jos neka sluzbene objave, al custom ROM-ova bi trebalo bit ako se zna da ce S(E) na oba Arc-a stavljat ICS, samo Samsungu uvijek treba a tim update-ovima
Evo, na obicnom Galaxy S cist pristojno..
Kamoli na S + verziji, di ce jaci procesor sigurno doc do izrazaja, tako da..
Samo strpljivo... developeri ce slozit ICS, ne cudi sto sam Samsung nece...
Zadnji uredio kapica : 21-12-2011 u 22:17
Nece.
Imao sam sreće i dobio ga odmah! Uključio ga i koristio 1 dan, kad ono iznenađenje : -> na ekranu mrtvi pikseli, crta preko cijelog ekrana!
Vratio sam ga isti čas!Čekam novoga!
Mobitel je na prvi pogled mrak! Makar izrada je po meni neka jeftina! Iphone je daleko bolje sastavljen!
Tolko od mene!
Čekam mobitel nazad!
_sve što želim jest tvoje poštovanje_
Možete mi reci dal je neko rootao mob... dal postoji neki tutorial ili nešto? hvala
ja sam root-ao, stavio custom kernel i adrenaline shot , ali sam ostavio stock rom, quadrant benchmark mi je skocio sa 1100 na 2500. tu ti pise sve rootanju . vrlo jednostavno, skines Root-i9001-Signed.zip iz tog thread-a i stavis na internu karticu, udes u recovery (vol up + power) i flashas. isto vrijedi i za unroot![]()
danas sam instalirao skype i s prijateljom napravio video konferenciju. kod mene je njegova slika sa iphone4 normalna, a moja kod njega okrenuta naopako. senzori su uključeni i sve ostalo se rotira kako ja vrtim mobitel. kad je uključena zadnja kamera sve je u redu, ali to nije to
e tak sam se ja isto gledao s frendom (iphone 4s) ista situacija...
jel netko ima rootan mob al da nije stavio custom (CWM-Feamod) recovery ?
Bookmarks