tu infrormaciiju imaš iz prve ruke?
ja imam čovjeka u centralnom skladištu i on ki je rekao prekjučer da ih ima preko 70komada na stanju
tu infrormaciiju imaš iz prve ruke?
ja imam čovjeka u centralnom skladištu i on ki je rekao prekjučer da ih ima preko 70komada na stanju
Stanje na centr.skladistu je 0. Do Bozica ce obnoviti zalihu sa ispravljenim bugom.
Ma kakva greška, seru jer su se zaletili i planuli su i sad ih više nema a ne bi htjeli izgubiti klijentelu. Ja sam kupio na produženje ugovora za 499 kuna u utorak 15.11 i čekao sam ga da stigne do 22.11. Sve radi OK i nema nikakve greške.
Koju verziju Androida imaš na telefonu?
2.3.5
Eee našo sam gdje ima galaxy s plus.
Ima ih u Čakovcu u trgovini Bukal.
Na 2.3.3 je bug (nemogućnost slanja SMS poruka dok je uključen 3G prijenos podataka) i iz tog razloga ga povukoše.
Kak sam ja onda kupil prije povlačenja i imam 2.3.5 ?
Kaze covjek u t-mobile vukovarskoj da tjedno im 10 ljudi rezervira :d
A sad sam bas zvao i sluzbu, nema ni S II vise nigdje kad je tako prokleto jeftin.
Nema tu buga, pa zar mislite da bi ga oni zbog toga povukli. Meni ga je prijatelj kupio u njih, a ja u jučer preko njuškala. Sve radi za 5 !
ima bug. zbog toga je i povucen.
sinoc sam bio u t-centru i rekli su da ce im doci jos samo 3 komada (koji su vec rezervirani, nadam se da sam ja medu njima...)ovaj tjedan i da ne znaju kad ce doci sljedeci.
nece doci doci samo tri komada nego ce do sredine mjeseca doci dovoljno uredjaja kad se ispravi greska....zvao ih i to su mi potvrdili.
I meni su danas rekli da tjedno dobivaju 2-3 uređaja i da su liste čekanja jako velike i ono što me najviše iznenadilo da nemaju neki red po kojem ljudi na listi čekanja dobivaju uređaj, nego ono valjda tko je sretnik taj dobije??? I to u Tcentru na Savskoj gdje sam ujedno na čekanju već tri tjedna. Ne znam šta bi više rekla, ganjam ovaj mobitel skoro pa mjesec dana i čini mi se već da je nemoguće dobiti ga, barem u Tmobileu.
A jesi ga kupila u T-comu za vrijeme ove akcije kad je bio po 499 kuna u s tarifi?
3 komada da ce doc?koje nebuloze
Jucer kupio Galaxy S+ u T-centru, nema nikakav bug, Android 2.3.5, sve radi najnormalnije..
u kojem T-centru ako se smije znati?
da...
zadnja pošiljka im je bila od oko 300 komada na cijelu hrvatsku...
Ne znam da li je ovo neki veliki problem, ali primijetila sam, kada stisnem gumb za gašenje displaya, na crnoj podlozi se na stotinku sekunde upali jedan bijeli pixel. Mislila sam da se radi o "mrtvom" pixelu, ali sa programom "dead pixel test" se apsolutno ništa ne pojavljuje...Glupo mi je zbog jednog pixela nositi mob na servis, ali se bojim da nije neka druga greška u pitanju...
I da ova "novija" verzija sa 2.3.5 ne može isključiti zvuk fotoaparata...![]()
Zadnji uredio zvjezdica : 10-12-2011 u 09:12
:)
strasna i neoprostiva neozbiljnost.ponude uredjaj sa tako niskom cijenom i onda ih naravno nemaju dovoljno....![]()
i jel dobio ko sta novoga?
ja cekam pon/uto pa cu ici vidjeti...
nadam se da ce me zvati pon ujutro![]()
Bookmarks