Pa reci onda u čemu je bila kvaka.![]()
Imam custom recovery flashao sam više tih root vragova ali mob i dalje nije rootan. Nije stvar toliko banalna.
---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 12:19 ----------
EDIT: Postao sam na xda forum i riješeno je za 20 sekundi promptno.
Pa reci onda u čemu je bila kvaka.![]()
Da rezimiramo: Kako sam otključao bootloader,nisam napravio S-off iz gore navedenih razloga pa sam onda stavio recoveri i igrao se s tutorialima za root bez S-off-a. Nijedan nije upalio a na mob je već bila instalirana superuser aplikacija koje je tamo stajala zaquratz. Mob jednostavno nije rootan. Skidao sam s marketa supersu koji je nudio da obriše aplikaciju koja obnaša istu ili sličnu dužnost ali nije uspjelo. Ručna deinstalacija također nije prolazila tj. superuser aplikacije nema na listi instaliranih aplikacija. Zatim sam se ekstremno potrudio da odradim S-off jer sam mislio da je presudan za root. Kada sam i to uspio s komadom žice opet nema roota... Tada sam kako ovdje nitko nije dao riješenje,postao na xda. Čovjek je dao link za najsvježiji supersu (UPDATE-SuperSU-v1.65.zip). Skopirao sam na karticu otresao ga iz recoverya i basta. A koja muka samo...![]()
...Što je zapravo točno ono što sam ti bio rekao da napraviš stranicu prije.
Nisam ti mogao dati ZIP ni link ni ništa jer nemam ovaj uređaj pa ne znam detaljno kako to ide na njemu, ali točno ovo mi je bila ideja. Jednom kad imaš funkcionalan custom recovery, ovo je valjda najjednostavnija i najkorištenija metoda rootanja. Na većini uređaja je najveći trik staviti custom recovery, sve dalje je lako.
Opet ti...
Imao sam tada custom recovery isti kao i sada. Sa svih mogućih tutoriala,kako mi nije upalilo s nijednim, sam poskidao sve moguće "alate" za root. Još je samo bilo ostalo preko recovery-a flashati root i kažem da sam probao svih i da ne pali. Upalilo je danas dok mi kolega s xda foruma nije poslao jedan root package koji nisam nigdje dosad našao. S njime je upalilo iz prve.![]()
Bookmarks