Čitam temu 4EXT recovery, slabo to sve kuzim, nigdje ne pise sta treba sva imat na mobu rijeseno i kako napravit obaviti potupak, pa ako se nekom da neka slobodno napise par riječi.
Ajde molim te stavi link za download ARHD? Meni ovdje govori error404:
http://www.androidrevolution.nl/down...n_6.6.7_XE.zip
pozdrav, imam pitanje....
napravio sam s-off te išao stavit recovery.....
sve je išlo kako piše u uputama samo kad sam na kraju stisnuo reboot, mob se više neće uplalit...... pojavi se onaj zaslon sa htc i nakon toga crni ekran i ne ide dalje.....
pokušao sam izvadit sd card ali se ništa ne mjenja....a u boot mogu normalno uć.....
i kad ga spojim na komp, čuje se onaj zvuk i čak mi u my computer piše removable disk ali kad ga idem otvorit piše mi insert disk into drive....
Zadnji uredio ravilov : 06-06-2012 u 11:37 Razlog: postoji gumb Uredi Post
Link na najbolji rom za Sensation:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1098849
2Medox jesi napravio Nandroid backup? Jel mozes uci u recovery?
Imam verziju HBOOT-a 1.27.0000 i nemoguce ga je rootati preko revolutionary... Jel neko smislio koju drugu metodu?
dajte ako ima neko upustvo na nasem jeziku kako iskljuciti s/on na hbootu 1.27.00 pa ako je neko to odradio neka postavi upustvo trebace vecini u buduce ali neka neko strucan to odradi
Ico je radio za stariji 1.18 i napravio je zaista kvalitetan i razmljiv post i za one koji to nikad nisu radili. Hoce li se prihvatiti i ovog posla neznam. Ja to nikad nisam radio, a i kad bi se vracao na s-on nikad nebih fleshao ruu koji ima taj hboot nego stariji i naravno GB rom.
da ono je ico uradio svaka cast,e jos kada bi mogao da sredi za 1.27 hboot to bi tek bilo za extra pohvalu
Ostaje na njemu da se izjasni no sumnjam da covijek ima vremena, te sam uredjaj s tim hboot-om pa da proba. Mozda se varam. I ja bi volio da netko napise no malo je taj telefon zamro, kao i postovi vezani uz istog. Sad je One X u opticaju kao i xda forum na kojemu imas ama bas sve
Odlucio sam otkljucati bootloader i root-ati uredjaj. E sad, ima jedan problem na koji nisam mislio prije update-a na ICS (HBOOT 1.27) Sad me zanima kad se otkljucava preko htcdev.com jel se brisu podaci s uredaja tj. aplikacije?
Pojavila se nova metoda sa S-off i root koja ne treba htcdev:
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=26280760
ZAnima me jel netko probao ovo i kako se vraca S-on i root?
Jel tko koristio ovaj program tj. all in one http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1668276 ?
Zelim root-ati mob.
Izgleda jednostavno, ali nezelim mob pretvoriti u ciglu.
Koristio sam ja,odličan je.
Moraš točno pratiti upute i spojiti mobitel na backpanel od ploče.
Pozdrav
Pošto sam postao vlasnik Sensationa zanima me da li je ista procedura za rootanje i kad je na njemu android verzija 4.0.3?
Hvala
Zadnji uredio Vido : 04-09-2012 u 08:16
nema vece face od Isusa
Ja sam prvo otkljucao bootloader na htcdev.com(time gubis garanciju) i nakon toga sam ovim all in one programom root-ao i napravio s-off.
Garancija je I onako iz USA...
Jedva sam skopčao ovaj tutorial na hrv. zato I pitam!
Ovo na eng. ne kontam previše, I nisam namjeravao napraviti s-off, možda kasnije, več samo root.
Svejedno hvala!
nema vece face od Isusa
Pozdrav ,
nadam se da sam odabro tocnu temu za pitanje koje imam..
Naci radi se o sensation z710e ,
uglavnom dobio ga na poklon od brata iz njemacke, s tim da je brendiran na njihovu mrezu.
napravio sam s-off i sve moguce korake koje vodi tutorial.
i nakon sveg toga uvjek mi kaze da je mreža zakljucana.
moze bilo kakava pomoc da napravit to prije nego pljunem 300kn za odokdiranje.
Hvala
SIM unlock se ne može riješiti sa root-om ili sa S-OFF......zaseban dio![]()
Tu imaš upute:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1232107
ONE X & Sensation & Desire by HTC
@kokibj svaka čast , napravio postupak br.2 i radi ko urica, hvala jos jednom![]()
Već dva dana se *ebem ko mladi majmun s ovime.
Najprije sam otključao bootloader preko one stranice iz Icinih tutorijala i sve 5. S-off nisam napravio jer ima HBOOT 1.27.0000 a ona nesretna stranica ne podržava taj. *ebat ga,takvog sam ga kupio. Onda sam preko Juopunutbear skužio da nema podrške za windowse pa sam poludio i počeo tražiti upute za root bez S-off. Tu je zrmi postao link na xda jer je netko već pitao za to i slijedio sam te upute tj. odradio sve uredno pomoću ovih uputa i mob nije rootan. Onda sam koristio upute odavde u uputama "NEW
ONE CLICK ROOT TOOL". Sve prošlo super ali mob opet nije rootan. Ja samo želim root da imam sve ovlasti jer još neko vrijeme a možda i za stalno namjeravam ostati na stock romu a ovo je *ebada svjetska da u dva dana čovjek koji je raskopao 1000 mobitela dosad ne može doći kraju ovome i rootati dvije godine star mob.
Spašavajte jer ću ga skršit.
---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 17:25 ----------
Nakon duge i teške bolesti, misleći da će S-off pomoći tj. da je on presudan, našao sam alat za Windowse negdje po internetu i s komadom žice napravio S-off. Mob i dalje nije rootan što me dodatno živcira. Od prije imam Superuser aplikaciju koja se ne da deinstalirati a instalacijom SuperSu-a ne dobivam ništa. Dajte se mrdnite da to rootam sutra i da privedemo ovo kraju.Daklen,sad je mob s otključanim bootloaderom i napravljen je S-off. Dalje sam svašta trpao i čačkao ne bih li dobio root al ćorak sve.
Ako imaš otključan bootloader i napravljen s-off, šta ne možeš flashati custom recovery i onda preko njega flashati sve potrebno za root?
Bookmarks