Lijep pozdrav!
Namjeravam updejtat svoj galaxy mini s Froyo 2.2.1 na Gingerbread 2.3.4. Pa me zanimaju vaša iskustva i dal sve radi kako treba na Gingerbread-u?
Ako tko ima kakvi dobar tutorial za updejt nek stavi link.
Unaprijed hvala!
Lijep pozdrav!
Namjeravam updejtat svoj galaxy mini s Froyo 2.2.1 na Gingerbread 2.3.4. Pa me zanimaju vaša iskustva i dal sve radi kako treba na Gingerbread-u?
Ako tko ima kakvi dobar tutorial za updejt nek stavi link.
Unaprijed hvala!
Provjereno radi sve, ako staviš CM7 (2.3.7) morat ćeš staviti 3rd party FM aplikaciju i ponekad ne radi rotiranje u pregledu kamere.
E super. Imam još jedno pitanje. Koji firmware da skinem sa http://www.sammobile.com/threads/30-...ini-Firmwares?
Ima ove 4 verzije gingerbreada 2.3.4: S5570XXKPI, S5570XXKPJ, S5570XXKPK i S5570XWKQG. Znam da je XX za regiju, KP za datum izdavanja ali neznam što znači ovo zadnje slovo? (I, J, K, G)
Kada utipkam na moj mini *#1234# izbaci mi ovo:
PDA: S5570XWKE2
PHONE: S5570XXKB2
CSC: S5570BONKE1
Stavi S5570SERKPK, jučer sam flashao jedan Mini baš s tom verzijom.
Dobio T-com-ov Samsung Mini. Mogu li staviti neki od ROM-ova za Europu a da si ne zalockam mobitel, pošto je "samo za T-mobile sim"?
Hvala!
Dali samsung gt-s5570 podrzava 3G mrežu?
Podržava...
Da ne otvaram novu temu, maloprije sam pokrenuo nadogradnju firmwarea na Galaxy mini preko KIES-a (pitao me jel želim). Nešto je skinuo i sad drugi ekran stoji otvoren gdje piše "U tijeku je nadogradnja programske opreme za "GT-S5570" blabla" i stoji na 0% dolje. Jel to treba tako ili je nešto krivo? Koliko da čekam? Da li smijem odspojiti telefon sa kabla? Na telefonu je onaj žuti trokut sa robotom i ispod piše downloading. To mi je od malog klinje mobitel pa nebi htio da ga zeznem. Zaboravio sam napomenuti da sam ga prije 15-ak dana otključao sa t-mobilea. U njemu je trenutno Tomato kartica, neznam jel to bitno? Ajde nek se neko brzo javi prije nego nešto sjebem.
Trebao bih pomoć ... Kako se isključuje update aplikacija na Samsung Mini GT-S5570I?
Imam instaliranu verziju 2.3.6 od Gingerbreada i stalno mi vrši ažuriranja na instaliranim aplikacijama, pa mi usporava mobitel, jer mu je interna memorija dosta mala 190MB, a nakon svih tih aplikacija još je manja. Stalno ih brišem ali to nije rješenje.
Nisam nigdje pronašao, pa ako nije problem savjet kako da ugasim da mi skida i ažurira aplikacije.
Odeš u play store i isključiš auto update.![]()
Hvala!
Riješeno još isti dan ali nikako da dam povratni info. Jedina mana je sto moraš instalirati Google Play Store koji ima 20.66MB i bez veze ti zauzme prostor u internoj memoriji, pa tek onda u njemu tražiti opciju isključenja ažuriranja, no jedna od najlakših opcija.
Imao bih još jedno pitanje u svezi kalendara na njemu.
On mi je dosta važan ali nikako nisam skužio kako da namjestim da mi na određenom prethodno unesenom datumu da obavijest da je neki termin, rođendan ili nešto slično u "notification baru" ili bilo na koji drugi način uz možda i zvučni signal. Pokušao sam sve opcije ali nisam uspio, pa ako mogu zamoliti za neki savjet.
Ideš na Dodaj događanja, Moj kalendar, Uredi detalje događaja, Podsjetnik pa odredi koliko minuta ranije. Prije skini kvačicu sa "cijeli dan" i odredi vrijeme.
Dobit ceš notifikaciju prema vremenu namještenom koju možeš odgađati.
Za rođendane staviš "ponavljanje" pa skroz dole na godišnje.
Možeš unositi i praznike.
Hvala kolega na odgovoru ali nikako ne uspijevam.
Maknuo sam kvačicu s "All day", i u postavkama sam isprobao sve kombinacije sa vremenom. Stavio sam cijeli dan vremenski ali kako god da ga postavim nemam niti zvučnu informaciju kada ju namjestim u postavkama niti obavijest.
Da ne bude nesporazuma ponovit ću što sam htio jer nisam siguran da li podržava tu opciju. Htio sam da mi nakon unosa rođendana ili nekog termina da me obavijesti u "notification baru". Znači da ne otvaram kalendar i provjeravam, nego da me obavijesti na desktopu, slično kao kada dobiješ e-mail poruku ili poruku o novom ažuriranju preko Play Storea u gornjem dijelu mobitela gdje su one opcije Wi-Fi, B/T, GPS i tvoj operater. Podsjetnik radi ali samo kada uđem u kalendar. Znam da mobitel nije neki ali takve sitnice bi trebao podržavati.
Svaki Samsung koji sam imao do sada imao je notifikaciju u gornjem lijevom kutu i zvučni signal uključujući S3 mini i S4 mini. Možda je kod tebe drugačije, zbog slabijeg modela.
Moguće da je tako jer i originalni i sada stavljeni softver nije podržavao tu opciju obavijesti. Ta obavijest radi ali samo kada uđeš u kalendar i provjeriš. No ipak ti hvala na savjetu, barem sam sada sve isprobao.![]()
Bookmarks