ma neradi se toliko ni o lovi, a pretplata nije "službena" nego t-mobile tarifa obitelj koji sam i ovako nabio previše i jednostavno neželim više. (inače koristimo samo između obitelji), a i svoj mob.sam mjenjo za tmobile da mogu bonbon stavit i od frenda posudio mob.da stavim VIP (dok se neodradi prijenos), obečo mu ga vratit do utorka, naravno zajeb.sam ga, mob je još kod mene.
da nisam več par brojeva prenosio iz VIPa i T-mobilea nebi ništa reko, prošo sam sa tele 2 par puta proceduru i svaki put fino i glatko. dođe SMS, kartica je aktivirana i sve 5.
ovo sam dobio odgovor na mail,
Bok bok !
Provjerili smo zašto prijenos nije odrađen. Stvar je u tome što je zahtjev zapeo. Prijenos će biti odrađen 31.10. između 8-11 sati. Žao nam je što se nešto zeznulo
Lijep pozdrav!
ma boli me tuki, za mene je to neozbiljno, kom nije nek mu bude, ako se nastavi neozbiljnost ja ode što dalje, 3mj.brzo prođe.
samo pišem da ljudi znaju šta se sve može očekivati! očito u HR još nema zakona za korisnike, nego nas sve mreže mogu gazit kako god hoće, i nove i stare.

Odgovori uz citat
Bookmarks