...nikako ne "štima", već je zaključeno gore... cijene poziva su katastrofa, moraš "nadoplatit" s određenim iznosom da bi određena tarfila radila...pa bolje ću onda kupit bon od 100kn i uključit si u tomatu tarifu "sve po 6 lipa"...
...nikako ne "štima", već je zaključeno gore... cijene poziva su katastrofa, moraš "nadoplatit" s određenim iznosom da bi određena tarfila radila...pa bolje ću onda kupit bon od 100kn i uključit si u tomatu tarifu "sve po 6 lipa"...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni su najgore u toj tarifi cijene surfanja i nemogućnost aktiviranja podatkovnih paketa. Jedina prednost tarife su najjeftiniji start paketi na tržištu, što je dobro ako ti treba broj za prijenos.
ovo 0,06kn je ako si ikada racunao po minuti i mjesecna naknada od 90kn + uspostava svakog poziva i obracunska 1min pa ti vidi da to niije nikako isplatljivo zasad imao sve ali bas sve mreze i zasad na BONBONU AMEN!
ovo vezano za "štima /ne štima/ gledan reklamu ali na t-mob strani kao i obično detalja nema u potanjkosti objasnjeno 0bodova zato sam odlučio posjetiti HR forume di je objasnjeno da je ta akcija promotiivna (znaci ugasiti ce se ubrzo) a i cini mi se da ima jako puno negodovanja
Sve je detaljno objašnjeno na službenoj stranici.
Ugasit će se kad se iskoristi svih milijun zajedničkih minuta. Trenutno stanje se može vidjeti na www.simpa.hr.
Bookmarks