pozdrav svima
ovako, imam mobitel navedeni u naslovu, Galaxy Mini GT-S5570, Android 2.2.1 Froyo, t-mobile.
ovo mi je prvi susret s smartphoneom, tako da nisam još pohvatao sve, i iz istih razloga, jer se ne kužim toliko u to, (još) nije rootan.
što me najviše zanima jest nadogradnja Androida kojeg imam trenutno na njemu, na verziju 2.3 Gingerbread il višu, ne znam ni sam dal može na višu, al primarno me zanima barem na Gingerbread.
e sad, googlao sam za Gingerbread i našao podatke da od travnja ove godine preko Kiesa kod nas u Hrvatskoj već postoji službeni update s 2.2. na 2.3., al meni Kies ne nalazi nikakave novije verzije osim ove koju već imam, tj. 2.2.1 Froyo.
sad imam dva pitanja;
1. dal netko zna jel uopće već postoji službeni update Androida za Samsung Galaxy Mini koji ja imam, a ako ne kad bi trebao biti?
2. kako rekoh, googlao pa našao neke linkove s postupcima kako da updateam ja sam, manualno na višu verziju, dakle, "neslužbeno", ne preko Kiesa, već preko Odina, al nemam pojma dal se to isplati (tj. kolke su šanse da nešto ne sjebem žešće i uništim cijeli mob) i dal gubim garanciju ako to napravim?
jel mi može tko pomoći s informacijama?
hvala unaprijed...

, i iz istih razloga, jer se ne kužim toliko u to, (još) nije rootan.
, ne preko Kiesa, već preko Odina, al nemam pojma dal se to isplati (tj. kolke su šanse da nešto ne sjebem žešće i uništim cijeli mob) i dal gubim garanciju ako to napravim?
Odgovori uz citat

Bookmarks