Baseband se ne moze spustati, samo firmware
Radi se o iphone-u 4, imao je IOS 4.3.3 bb 03.10.01, nakon toga kolega odradi update digne ga na IOS 5 bb 04.11.08. Kako vratiti baseband nazad, bar na 04.10 restore na 4..3.3 mi je prosao sa snowbreze ali je base band mi nije spustio
Baseband se ne moze spustati, samo firmware
iPhone 5s 16 GB
mobitel je bio kodiran na tmobile mrezu, koristio sam ga sa gevey karticom na drugoj mrezi, sad ga nemogu koristii tmobile, ni nikakvu karticu,
koje mi je sad rješenje??
Zadnji uredio miky_maus : 21-10-2011 u 21:40
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
da, to je sto govoris, znaci mob je bio na 4.3.3 sa bb 03.10.01, urađen mu je update na IOS 5 gdje se i bb podigao na 04.11.08, nakon ovoga sam odradio restore na 4.3.3 ali mi je baseband ostao isti (04.11.08). Nakon ovoga mi ne vidi nikakvu karticu pa čak ni tmobile-ovu, niti mi geavey kartica radi!!
najbolje čekić i dobro opali smeće
Pa zato što gevey ne radi na tom bb. Da li probavas Tmobile karticu s geveyom ili bez, jer trebao bi bez naravno.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
probam bez geveya naravno i nema šanse...
Definiraj nema šanse, kaže "SIM card not inserted" ili nešto drugo?
ne kaze nista,nego jednostavno nema signala, niti piše tmobile :/
Napravi čisti restore na iOS 5. Ako nakon toga ne radi s T-mobile karticom, onda ga nosi u servis.
napravio sam restore na IOS 5 i sad sve radi, sad me zanima mogu li ovo odradit(jeli netko probao) http://www.smashiphone.net/downgrade...vey-sim-how-to
mogu li sa ovom metodom uradit downgrade na 4.3.5 bb 04.10.01, pa onda opet downgrade na 4.3.3.
ssh imam spremljen
To je vrijedilo za betu, i u tom postupku apsolutno nista ne snizava baseband, nego ga samo sprjecava da se digne kod sluzbenog upgradea na iOS5. Ali sve skupa zvuci kao trollanje i opcenito ne valja. Zapeo si na 4.11.08. zasad.
Btw. samo za rane verzije iPhone 3G-a i to ekstremno rijetke je postojala metoda da se snizi baseband. Za sve modele nakon toga, tko god ti kaže ili pročitaš da zna metodu za snižavanje, slobodno prestani slušat/čitat jer gubiš vrijeme.
Bookmarks