Zna li netko možda kad će doći u Hrvatsku i koja će joj bit cijena? Koliko sam gledao, ona neće imati puno manje funkcija od mpx220, čemu onda niža cijena?
Unaprijed hvala.
Zna li netko možda kad će doći u Hrvatsku i koja će joj bit cijena? Koliko sam gledao, ona neće imati puno manje funkcija od mpx220, čemu onda niža cijena?
Unaprijed hvala.
Da nebi otvarao novu temu a ova već ima odgovarajući naslov i pitanje dali kod nas ima MPx100 ili ga uopče nema na tržištu???????
Daj pomozite sa nekim odgovorom HVALA
MPx100 <VS> MPx200
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Zar nitko od mahera za Motorole nema odgovor na jednostavna pitanja GDJE? KAKO? KOLIKO? KADA? MPX100
George Eliot
ako ga nema u ram3 tesko da ces ga nac u bilo kojoj trgovini u hrv. Jer je ram3 ovlasteni uvoznik i serviser za motorolu u cijeloj hrvatskoj.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Za ovo uvoznik ok, ali da je serviser - tu bih se suzdrzao od komentaraIzvorno postao **gogi**
![]()
pa kad imas garanciju i i nes ti se sj**e na mob.Izvorno postao Zarko
ti ga odneses tamo gdje si kupio mob.
a oni ga salju u ram3.
da, ok i oni ti npr. kazu da ne mogu promjeniti flash chip, da se popravak ne isplati itd?!
Ima onada netko od "neslužbenih" uvoznika na forum vezi --PM
George Eliot
Pa zar ne piše gore na usporedbama da je MPX100 otkazana?
pa oni su ovlasteni servis za motorolu a to oce ti oni promjenit flash chip to je njihova stvar(vjerovatno zbog toga sto je velika mogucnost da ce ti sj***t mob, pa to rade lokalni serviseri). bitno je da bi oni prvi u hrv. trebali imat mpx100 al ga nemaju i nece ga narucivat tako da sumnjam da ce moc kupit u nekoj trgovini u hrv.
Mpx neče biti u prodaji jer ga je Motorola povukla iz prodaje.I sam naziv 100,300 je netočan jer koloko sam upoznat radni naziv mu je bio samo mpx pocket pc.Imao sam ga u ruci i prekrasan je,nije prevelik,ali je pun bugova,totalka.Valjda mislimo na isti mob.Ima isto kao i mpx 220 win2003 sa ugrađenim officom (ludnica).touch screen koji radi dosta dobro.
Sorry,pomiješao sam.
Bookmarks