Svaka im cast za ovaj potez. Meni samo zao onih koji su vec platili ove aplikacije
Sent from my GT540 using Tapatalk
"Research In Motion, kanadska tvrtka koja stoji iza BlackBerryja, objavila je danas kako će u znak isprike svojim korisnicima - za prošlotjedni trodnevni fijasko - svima ponuditi na besplatan download kroz BlackBerry App World aplikacija čija ukupna vrijednost dostiže otprilike storinu američkih dolara.
Većinom je riječ o igrama, ali i o par korisnih aplikacija, pa su tu tako SIMS 3, Bejewled, N.O.V.A., Texas Hold'em Poker 2, Bubble Bash 2, Photo Editor Ultimate, DriveSafe.ly Pro, iSpeech Translator Pro, Drive Safe.ly Enterprise, Nobex Radio Premium, Shazam Encore i Vlingo Plus: Virtual Assistant.
Aplikacije će biti na raspolaganju od 19. listopada do kraja tekuće godine, a na listu će ih RIM dodavati i dalje. Svojim "enterprise" korisnicima ponudit će i mjesec dana besplatne tehničke podrške."
izvor: BUG
Svaka im cast za ovaj potez. Meni samo zao onih koji su vec platili ove aplikacije
Sent from my GT540 using Tapatalk
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Pokušavaju se izvući iz nezahvalne situacije koja je izgledala kao početak kraja...
Hej jel tko zna kako bypasati "detekciju iz koje sam zemlje". Naime, RIM nudi niz aplikacija do vrijednosti od 100$, ali ja ne mogu nego skinuti tri aplikacije koje i nisu nesto (ok, shazam je super, ali nju sam vec imao i platio)
Postepeno stavljaju aplikacije na free, trenutno samo 4. Možeš pratiti na http://appworld.blackberry.com/webstore/category/118
Bookmarks