A kako znam dal šaljem iMessage ili SMS obican? Meni je uvik zelena ikonica "Send".
Evo jedna metoda kako aktivirati iMessage. Ovo primjenjujete samo ako vam aktivacija kod apple-a ne prolazi.
NOTE: trebalo bi raditi i sa FaceTime-om, ali nisam u mogućnosti to isprobati.
1. Otvorite Settings.app (akka Postavke)
2. Odaberite Wi-Fi.
3. Ako ste spojeni na neku mrežu, sa desne strane imate malu plavu strelicu. Stisnite na nju.
4. Dolje pronađite polje "DNS"
5. Sve obrišite, i upišite slijedeće: 8.8.8.8.8.8.4.4
6. Probajte otvoriti neku stranicu u Safariu kako biste bili sigurni da radi sve kako treba.
7. Probajte registrirati iMessage / FaceTime.
Uživajte!
One day, sky went blue...
A kako znam dal šaljem iMessage ili SMS obican? Meni je uvik zelena ikonica "Send".
Kad bude plava, onda je iMessage.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
iMessage radi samo na iOS 5, tako da ga i druga strana mora imati.
Kolega s posla ima iphone 4 i ios 5 isto kao i ja i nama to radi. Al kad saljem kolegi s faksa, koji ima iphone 3, i ios 5, njemu mogu slat samo obican sms. Dal netko moze potvrdit jel radi imessage sa i3-i4 ili samo i4-i4?
Pa jel kolega s 3gs aktivirao iMessage? Fico45 je imao problema s aktivacijom na 3gs-u, rekao je da je to bilo do operatera, ali koliko sam ja citao po netu stvar je u iOS i sigurnosnim postavkama s passwordom za apple id. Npr, ako ti je namjesteno da ti je iMessage aktiviran preko maila, a ne broja onda nastaju problemi. Guglaj zasto, ne da mi se pisat![]()
Zadnji uredio Corunir : 20-10-2011 u 12:55
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ja sam aktiviram iMessage putem ovog gore. Ide prek maila i prek broja, najnormalnije.nikakvih problema.
![]()
Pa dakle imao si problem čim si morao koristit workaround. Jesi probao slati išta preko cellular data, a ne samo preko wifi, zanima me čisto da znam jel operater nema u svojim dnsovima podatke za iMessage server i odbija kontakirat druge, ili je to samo kod aktivacije.
Ide sad normalno..
Dopisival sam se cijeli jedan dan sa likcem iz new yorka. Ali prek maila. Preko broja nisam još sa nikim, niko nema iPhone... Cekam da jedna frendica napravi update![]()
Evo rijeseno, on degenerik je ima ugasene imessages a ja se pitam sta mi ne valja![]()
Bookmarks