Koristim CM 7.1
Pričaju ljudi da je dosta bugovit ali ja baš i nisam vidio da je to previše izraženo. Ima par problema s kamerom (sporo se pali, ne snima HD video...), jednom mi se isključio po noći dok se punio i cica bateriju nenormalno. Naravno sve to ovisi o subjektivnom dojmu.
Ono što meni najviše smeta je što ne mogu koristiti prednju kameru na skype ako nemam 2.3 a na CM7 baš i ne radi najbolje. Slika je izdužena i poprilično usporena a battery drain pri skypeanju je nemoguć. Na 15 min razgovora 20% baterije.

Još jedan problem je katastrofalna kvaliteta poziva, no to se navodno da srediti updateom basebanda koji ja ne znam izvesti.
Tako da to treba istražiti i isprobavati različite BB.

Nisam se upuštao u neko moddanje kernela, ali koliko čitam, podosta problema na CM7 se da srediti custom kernelima. Nemam iskustva s time jer mi je prošli android bio Motorola Milestone koji ima lockan kernel pa ću se time početi baviti tek kada još malo bolje upoznam O2X.

LG obećava update an 2.3 od početka godine tako da ne znam kada će ICS doći na njega, tj. hoće li uopće. Želio bih živjeti u nadi da će preskočiti 2.3 i odmah staviti ICS, no sudeći po tome da ICS nije još službeno objavljen i poznavajući kako to ide s updateovima androida, ipak se ne bih htio zavaravati.

Ako ti je bitno imat ICS i ako želiš Nexus S, pikni to. Meni nekako baš i nije. Sigurno će ICS stići na njega prije nego na bilo koji stariji model.