Pozdrav!
Posjedujem LG GD510, tkz. POP. Prezadovoljan cijenom i omjerom i općenito mobitelom u zadnjih godinu dana.
Ali crkao mi je touch-screen. Koristio ga, sve super radi, odložio ga na stol, dođem za 10min, ne reagira na ništa. Nije mi jasno kako je samo odjednom prestao raditi a nije bilo nikakvog udarca u među vremenu da je slomljen (padao je u zadnjih godinu dana, ali ne sad kad je crkao), provjerio da se nije možda diskonektao flat-kabel, sve super spojeno. E sad, znam da vi niste vidovnjaci, ali otprilike zbog čega najćešće crkavaju touch-screenovi?
Rastavio sam mobitel, pogledao kako je to sve spojeno, očistio ga od prašine (mislio sam da je i zbog toga jer radim u jako prašnjavom mjestu), ponovo spojio ali ne radi. Sad si razmišljam naručiti novi touch-screen ali nisam siguran jel budem otklonio problem. Ne znam da nije greška možda u nečemu drugome?
Također, prije par mjeseci je počeo štekati doljnji desni ugao i na tom mjestu izgleda kao naljepnica kada se odljepi (onak da ima zraka), ali naravno to nije od zaštitne folije.

Odgovori uz citat
Bookmarks