Evo malo i kritike na uređaj da nisu samo hvaljenja dosad
Dakle koliko sam po netu dosta prošvrljao baš hrpe korisnika ima problem sa tipkanjem poruka po ekranu ako imalo su znojni prsti bilo ljeti, od čaše cuge itd... Čak i na dah kad puhneš ekran poludi.
I ja imam taj problem poduže i vrlo je frustrirajuće. Doslovno prsti moraju kao i ekran biti suhi da bi se moglo normalno tipkati. Kada se ekran okrene nekako je bolje ali isto teže. Jedino rješenje zna biti ugasiti ekran i krpicom ga ili o odjeću obrisat, upalit i onda šljaka opet. Čak i pri gledanju stranica neta ako nešto ideš zumirati ili širiti on pomakne sam stranice u drugom smjeru i živcira. Ovo nije softverski problem za one koji pomisle. Neki kažu novi screen protektor da je bolje al neznam... U početku mi nije tako bilo ali sada kao mnogima jest. Ekran je jednostavno osjetljiv. I stari sony Ericsson G700 koji imam njegov touch nakon par mjeseci već se pokvario ko i mnogima. Sony ekrani jednostavno mi se čine loši i gotovo.
Evo kako to izgleda tipkanje sms-a kad ekran poludi jer je micro veće topline ili vlažnosti prsta detektirao:
http://www.youtube.com/watch?v=CCP2RNgdwB0
Mislim, kao što rekoh obriše se ekran i sve super opet ali iritira nekad. Da ne bude zabune, jako zadovoljan sam xperiom općenito i trajanjem baterije i PSP tipkama i kvaliteti istih ko i prvog dana. Samo se nadam da ekran ne rikne a za sad je ok![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks