Malo da osvježim temu...
Budući da mi je sada xperia play sekundaran mobitel malo se njime manje bavim ali dovoljno kada su po pitanju igre
Kao i već prije pisano...svakim danom sam sve više zadovoljan mobitelom. Koliko god mislim da će malo po pitanju igara stagnirati prevarim se.
Kartica mi naravno samo 8 GB i dalje iz prodajnog paketa te ne stane u nju sve što pomislim staviti a i manja interna memorija to nebi dopustila. Ovako se držim sistema proigram/brišem/nova igra!
U zadnje vrijeme pojavilo se više novih igara koje nisam sve dohvatio ali neke od njih definitivno isprovao i ostao oduševljen.
Jedna od tih je i Virtua Tennis čija grafika i igrivost ostavljaju dojam prave zabave i užitka!
Gameloft je ponudio i free igre Six Guns te Real Football koje su i više nego dobre!
Isto tako i jako zanimljiva igra je Lode Runner X sa zadovoljavajućom grafikom i zanimljivim nivoima te Gangstar rio - zabavna igra na foru gta.
Shine Runner isto tako zanimljiva igra sa dobrom grafikom.
Za dva tjedna negdje za android dolazi i Max Payne koja je prije nekih 10 godina bila hit a sada i za mobilne platforme! Govori se i da će biti optimizirana i za SE Play tipke.
Developeri obečavaju pravi PC ugođaj a ako netko nije odigrao ovu fenomenalnu igru topla preporuka!
Sve gore navedene igre su naravno optimizirane za play tipke s kojima je daleko veći užitak. Klizni mehanizam i dalje me služi dobro bez nekih rasklimavanja tako da uređaj i dalje same pohvale. Po pitanju androida i wp7 OS-a malo ipak primjetim po nekim istim igrama i aplikacijama brzinu i stabilnost u korist wp7.
Al ipak je android moćna platforma sa hrpe i hrpe igara za sate i sate zabave
Evo još jedna recenzija koja je jako interesantna i malo bolje opisuje uređaj s druge ruke:
http://www.hcl.hr/recenzije-sony-eri...ay-615-22.html
Potrebno je i spomenuti da i većina sada igara poput Shine Runner, Riptide GP, Turbo Fly 3D...itd. dolaze sa opcijom u postavkama gdje se za upravljanje mogu koristiti i hardverske tipke tipa dodatni joystick koji se naknadno spoji na neki mobitel a sve više je tih slučajeva... naravno, iako te igre ne budu posebno optimizirane za Play ta opcija se sasvim lijepo iskoristi za tipkovnicu.
Lijepa vijest da će takvih igara biti sve više![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks