Evo još malo informacija o igrama (pošto je to primarno za ovo čudo, jel)...
Dakle za xperiu Play počele su se pojavljivati i igre koju su navodno samo za dual core mobitele radi grafike! Sad, u nekom razgovoru sa nekim od SE-a reče čova da bez obzira što play nije dual-core da je mob optimiziran i za zahtjevnije igre.
Upravo dostupna na marketu za play je SHADOWGUN:
http://www.youtube.com/watch?v=u_p6dTIx4a4
Te isto tako RIPTIDE GP (ova postoji na marketu isto za Play ali još nije za tipke optimizirana - hoće li biti, vidjet ćemo)
http://www.youtube.com/watch?v=bZcquSxny5k
Te od novijih još došao gameloft FAST Five jurnjava koju obavezno nabavljam... Plus još neke manje poznate ali isto solidne igre.
Svega ima samo mjesta na kartici nema
update:
instalirao sam shadowgun i mogu reći da me iznenadilo kako glatko sve se vrti. Zapravo koliko vidim po netu vrte ju sve ove novije xperie tako da su dobro igru optimizirali a i zauzima samo nekih 500 MB tako da puno manje nego večina zadnjih od gamelofta. Dokaz kako se i sa manje memorije napravi predobra igra!
isto tako instalirao sam i dobru igru riptide gp koja se može pohvaliti odličnom grafikom. Ono što meni nije jasno jest da tako vrhunska grafika zauzima nekih 60 MB cijela igra (bez internet konekcije) pa se zapitam: "wtf???, kako je to moguće!!!". Kako god, svaka čast!
EDIT:
Od jučer je dakle za Play dostupna igra FIFA 12 za đabe oliti FREE (limitirano vrijeme):
http://blog.gsmarena.com/fifa-12-kic...as-soon-video/
Skinuo sam je odmah i testirao i igra radi odlično, grafika i zvuk fenomenalno! Za ljubitelje nogometa dušu dalo. Memorijski prostor zahtjeva nekih 1.7 GB za instalaciju što dovoljno govori kako će igre sve više biti po 2-3 GB a s time i odlične grafike. Naravno, i u ovoj igri se Play pokazao da sve vrti bez greške i optimizirano za igru. Definitivno ljepše nego preko ekrana.
Još jednom napominjem, pohvalno od EA developera da su na par mjeseci ponudili 5 vrhunskih igara za đabe!
update 17.12.
Za android se pojavila i nova igra grand theft auto 3 koja je optimizirana i za play tipke.
Igra pri instalaciji uzme nekih 700 MB što je odlično a dosta je slična igri na PSP-u. Igrivost i grafika odlični. Definitivno preporuka.
update 21.12.
Već par dana za android (i optimizirana za xperia play) je dakle dostupna duže očekivana igra
Modern Combat 3: Fallen Nation! Igra zauzme nekih 1.3 GB a sama igrivost preko tipaka je bolja nego na prethodnom dijelu... dakle, perfektna! Grafika na visokom nivou da čovjek pomisli da će play još solidno i veće grafike od ovoga da vrti bez problema.
update:
Dakle, verzija koju sam skinuo sa neta igre "modern Combat 3" nakon par dana igranja ipak se ispostavila da je bugovita i ima problem da se ne može igrati dok je mobitel offline! Pošto se teško zbog bugova dođe do kraja odlučih kupiti tu igru sa android marketa pošto idem na put pa da se ne zezam... Kupio danas legalno i tu verziju i igra opet samo za online mod (iako ima kampanju za offline kao MC2) i naravno...isto bugovita! Isto čudo osim što je ovo plaćeno!
Mogu samo kazati sramota GAMELOFT što puštaju netestirane verzije za prodaju... to nije prvi put da im se tako dešava (naletio na više od njih) i stvarno su neodgovorni.
Osobno ovo sam sada platio (kao i modern combat 2 koji ima par bugova za xperia play a nisu ih ispravili a na netu su još gore verzije dostupne) ali nadalje sve skidam ove đabe s neta verzije...
Sve te bugovite verzije naravno rade odlično kada je mobitel sklopljen preko ekrana...ali to nije poanta xperie play!

Odgovori uz citat
Bookmarks