Evo već mjesec dana da koristim ovaj uređaj i da još "bacim" završne riječi. Možda nekome pomogne pri odabiru kupnje.
Uglavnom, jako sam zadovoljan. Čak bih mogao kazati da mi ovaj mobitel i previše slobodnog vremena uzimaNafilao sam ga igrama maximalno i s perfomarsama baterije isto zadovoljan. vozio sam se u busu i izdržalo je dobri 5-6 sati konstantnog igranja. Više nego PSP koji mi drži oko 4 sata.
Baterija ovako zna trajati do dva dana normalne uporabe. Klizni mehanizam i dalje djeluje stabilno kao prvog dana tako da nema nekog praznog hoda il klapanja. Na težinu sam se navikao i s vremenom i nije općenito problem. Čak i ljudi koji su vidjeli kažu da i ne djeluje nešto velik kako djeluje na prvi tren...znaći prolazna ocjena.
Još par riječi o ekranu... Kada čitam komentare naokolo (npr. mobilnisvet test) gdje čovjek piše da je to najgori ekran u klasi, neopravdano se time buni ljude.
Naime, ekran je i više nego dobar. Isprovao sam hrpe igara i boje su i osvjetljenje zadovoljavajuće...meni bolje nego na PSP gdje je malo tamnije. Zapravo, usporedio sam ga recimo sa SE Neo koji je isto u tom rangu, Neo ima daleko lošiji ekran. Danju se isto dadu vidjeti informacije tako da štima.
Tipke su i nakon mjesec dana u odličnom stanju a izdržale već malu hiljadarku pritisakaDoduše, malo se isto od sebe pazi da se konjski ne stiska...jer vidio sam neke izložene Play gdje su tipke već malo bile razvaljene (u smislu klimavije) ali zato jer stotine ljudi dnevno u centru isprobavaju i ponašaju se kao da je Joystick za konzolu.
Sa normalnim korištenjem tipaka vjerujem dugo dugo izdrže tako da nema straha.
Zabava je ovdje na prvom mjestu definitivno! Skinuo sam i razne emulatore. Za PS1 igre odličan je FPse emulator... uglavnom igre rade na njemu, neke koje su malo većeg file-a šteka zvuk pa malo iritira pri igranju.
N64 emulator pokreče nintendo 64 igre ali velik dio njih zna štekati ili biti bez zvuka. Tako da neke rade samo ali nađe se i tu izbora dovoljno.
Za super nintendo i game boy sam isto skinuo emulatore i rade bez premca a igara ima u izobilju i podsječaju na stare dane. Prosto nevjerovatno da se sada sve to strpa u jedan uređaj i pomalo smješno npr. da onda popularna igra za gameboy "super mario land" ima 37 kb
Igranje na SE Play, da ponovim, je vrhunski užitak. Čak je i PSP koji imam punih mjesec dana u ladici...definitivno mi Play nudi bolju zabavu a i sve igre su na jedan klik! Daleko od toga što je PSP praktičniji ali mnoštvo igara za android i emulatori su to prešišali! Isprobavao sam iste igre igrati samo preko virtualne tipkovnice na ekranu i prolazno je al pri većoj koncentraciji znaju se "zapetljati" prsti i izgubit osjećaj za raspored tipki što je sa hardverskim dijelom prosto nemoguće. Nepotrebno napominjati da je ljepše igrati kada prsti ne zauzimaju ekran i kada se maknu virtualne tipke![]()
Sve ostalo sa telefonom što se ima raditi a android nudi isto odlično. Pozivi, sms-i, internet, muzika....
Do sad nikakvih problema, nikakvih restarta... radujem se novome već duže najavljivanom update-u 2.3.4 koji donosi bolji HD video!
Moja osobna ocjena i dojam telefona definitivno 5/5!
Ako je neko gamer i ljubitelj i starijih igara sa popularnih konzola ovaj mobitel od srca preporučujem!

Odgovori uz citat

Omnia 7 mi se spaja bez frke normalno...
Bookmarks