Također![]()
Please help!![]()
ja kad mi vrag neda mira ponovno sam reinstaliro windows(xp) jer mi internet neke šljako . i sad uopče nemogu instalirat drivere za motorolu. nis mi ne radi, prije sam instaliro pomocu fila koji se nalazio u pts-u sad nece ni to otvorit. ljudi help . inace cu pocet pucat po kompu. Hvala
Također![]()
Please help!![]()
imam i ja problema sa Bt nemogu da instaliram drivere za nju i nemogu igrice da prebacim jer mi on sam prepozna BT ali nema onaj obex push ustvati neam ja pojma ni sta je to ni kako kadda bi mogao dobiti kakvu detaljunu onformacju bio bih zadovoljan prezadovoljan
Kako ne mmožeš instalirat drivere? Ne prepozna ti mob? Ili ima grešku kod drivera? Kakav je konkretan problem?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
uštekam mob u usb i javi mi: new hardwer fuond: motorola v620m . i onda se ne otvori prozor gdje odaberem driver nego javi grešku. da modem ne radi dobro?!
probaj očistiti pinove na mobu i na kablu, te uzeti driver iz Motorola PST-a...
mene je zajeb*** prašina na kontaktima
Izvorno postao BlueDevil
a kod mene kada ustekam BT ur acunar radi prebacuje melodije i slike ali igre nece i video zapise e sada sam citao da ima nesto da preneses file na obex push itd i skuzio sam da trebam da instaliram drivere jer ovo šredhodno xp sam prepoznai onda tu se javlja problem nece da instalira ustvari oce da instalira ali pise da nikakav uredaj nije prikljucen na BT na tom sto instaliram sa cd a onaj sto xp sam prepozna on i dalje radi ... pomoc
nis ne pomaže očistio sam pinove i opet neće je... . neznam kaj da radim . al ono mob mi je prazan a to ne podnosim . brijem da ćupo kompu
SP1 ili SP2 je gore, ne?
Prvo se instaliraju driveri pa se onda uštekava uređaj
plišani
?-------------?
da imam sp1 . al to nje bitno reinstaliro sam isti windows na kojem je prije sve radilo.
Izvorno postao plišani
nije dobra logika... kod USB uređaja, prvo ga uštekat, tada ga usmjeriti ka driverima, tao da si on uzme ono što mu treba!
igra man vs. machine...
A jesi li ponovo instalirao i SP1?Izvorno postao OBA
Ako jesi a to ti ne pomogne,onda pokušaj programom Seem Player "popraviti" drivere. Na mojoj stranici http://public.globalnet.hr/~jsinkovi imaš taj program za downlaodat. Kad ga pokreneš onda trkom u izbornik Tools-->PST Tools-->Repair drivers for WinXP or Win2003.![]()
Javi ako ti je pomoglo. Program ti je "težak" oko 1MB.
Pozdrav!!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Izvorno postao merlin10
kad uključim seem player sve mi je totalka bijelo mislim one ladice jesu ali su bijele . nemam dume . jel je download kriv ili ?
Probaj po onim "menijima" (ako ih se može tako nazvat zasad) postavit jezik na engleski. Malo s mišem šaraj, naći ćeš taj menu pa probaj.
JA isto nisam k*ca vidio dok se nisam sjetio promijenit jezik...
dečki svaka čast sve radi spasen sam. Sve najbolje za blagdane i ferje dao bog da se svi napili i zabavili.
Eh da,za buduće naraštaje... Ja se nisam sjetio opcije prčkat po izbornicima ok ne naletim na engleski jezik,ali sjetio sam se po meni lakše mogućnosti... U tom direktoriju od programa,nađete fajl pod imenom "language.inf"... Otvorite,upišete pod jezik "English" umjesto onih bolesnih kućica... I to je to![]()
@OBA: e jesi zacoprao stvar! Došao sam 25.12. doma već oko 11 sati. Ujutro. Drven ko Marija, Josip i Isus zajedno, uz pomoć 3 kralja i inog betlehemskog pučanstva. Strahota jedna! I sad vidim da si ti to "ukleo".
Složili smo preko 1000kn u Tolkiensu, ma strahota jedna...
Izvorno postao Brainbug
A da si otisao na mojoj stranici na "Poznati problemi" kod programa Seem player sve bi rijesio za 5 sekundi![]()
Al ovak je slađe kaj ne?
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Pa naravno,ja sam sam svoj majstor![]()
Bookmarks