Vidis ja se slazem s njim...meni je android za koplje bolji od IOS-a.IPhone je za mene katastrofalan uredjaj ( iznimka je solidan ekran ali opet los naspram konkurenciji u istom cijenovnom razredu )
Vidis ja se slazem s njim...meni je android za koplje bolji od IOS-a.IPhone je za mene katastrofalan uredjaj ( iznimka je solidan ekran ali opet los naspram konkurenciji u istom cijenovnom razredu )
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ok. moze ti bit los uredzaj, kaj svatko ima svoje ali onaj tekst je bas glupost!Skoro pa svi argumenti su totalno besmisleni i to je cijela poanta...ko da ti netko kaze joj ovaj android je los i ne treba ga kupit jer ima npr previse boja na ekranu?!ono auto je los jer je ruzan...to moze samo napisat netko ko se ne razumije u nista!a one gluposti iphone je tako jako skup u pm...mislim dajte ljudi pogledajte malo cijene OTKLJCANIH mobitela i usporedite ih...iphone je jednako skup i ko galaxy s2 i ko htc sensation i sav ostali vrh ponude smartphona!
4S je jako dobar mobitel, tko ga kupi ako nista dr moc ce ga dobro prodat ako mu se bas nece svidzatosobno mislim da je bolje uzet 4
Second place is the first loser!!
Ali zato Samusng je puno laksi, lijepseg dizajna ( ovo je indivdualno ).Kod 4S bluetooth mu ne radi sa svim uredjajima vec samo sa Appleovim, a tek ono davljenje ( izdrkavanje Applea) sa itunisa sram me i spomenuti
, a o skupim aplikacija na app storu nece trositi rijeci...ima toga jos samo se sada na prvu ruku ne mogu svega sjetiti
![]()
Zadnji uredio RAUL : 05-11-2011 u 19:53
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks